Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.503
- 59.077
- 4.758
Yalı çocuğu sahip çıksana kankilerine. Musluğu kesti herhalde işi bitinceMaaşları ödeyemiyolarmış etine buduna bakmadan Rafa Silva'ya yıllık 10 kağıt gömersen ödeyemezsin tabii.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalı çocuğu sahip çıksana kankilerine. Musluğu kesti herhalde işi bitinceMaaşları ödeyemiyolarmış etine buduna bakmadan Rafa Silva'ya yıllık 10 kağıt gömersen ödeyemezsin tabii.
Göz göre göre geldi devasa paralar bağladılar bu işin buraya geleceği çok belliydi rafa silvası var immobilesi var al musrati muçi girmiyorum bileMaaşları ödeyemiyolarmış etine buduna bakmadan Rafa Silva'ya yıllık 10 kağıt gömersen ödeyemezsin tabii.
Basindan biri "cok onemliydi a..." demedi mi?Hasan Arat: "Deminden beri bana soru soruyorsunuz, bir kişi 'BJK Super APP nasıl gidiyor?' demedi. Niye sormuyorsunuz?"
Bize çok para harcandı deniyor da evet maaş olarak gerçekten yükseğiz en azından 15-20 milyon euro seviyesinde düşürmeliyiz mevcut maaş miktarını ama bonserviste biz aldı sattı da eşitiz Bjk -18 milyonda(Musrati var, Muci yok bu hesapta). FB'de -20'ye yakın ki Amrabat'ın zorunlu satın alması yok.Göz göre göre geldi devasa paralar bağladılar bu işin buraya geleceği çok belliydi rafa silvası var immobilesi var al musrati muçi girmiyorum bile
Adamın her açıklaması komediMaaşların ödenmediği iddiası;
Hasan Arat: "Bunlar doğru olabilir ayrıca bu sıkıntıyı sadece Beşiktaş yaşamıyor. Çözümünü bulmaya çalışıyoruz. Gazeteciler, muhalefet bunları bıraksın. Bunlar Beşiktaş'a yara veriyor. Bırakın biz çözelim."
Alper admin rica ediyorum konusma benimle recebin oyununa gelip banımı açmadınLig icin dogru. Sadece AL'de Malmo macini kazandilar.
Recep ile senin aranda olan seyden bana ne?Alper admin rica ediyorum konusma benimle recebin oyununa gelip banımı açmadın
Biz düşelim diye bekleyen sadece rakipler değil forumda bile çok kişi varGörünen o ki, Beşiktaş önümüzdeki en az 2-3 yılda kendini toparlayamayacak. O yüzden bizim düşmememiz lazım. Biz düştüğümüz an meydan Fenerbahçe'ye kalacak. Birlik olma zamanı, kenetlenme zamanı; hocasıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla. Bizi düşünmek için de Trabzonlu bir adamı maşa olarak kullanıyorlar.