- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Başkasının salıncağına oturursan kucaktan kucağa gezersin işte böyle. Beter olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberin saçma olduğunu pek düşünmüyorum. Büyük bir kulüp başkanının konsantrasyonunun büyük bölümü kulüpte olmalı. Başka bir koltuk için uğraşacaksa kulüpten tamamen istifa etmeli.Öyle olsa nolacak sanki yav saçma bir haber
Tamam işte olimpiyat komitesinde olması ne işine yarayacak diyorumHaberin saçma olduğunu pek düşünmüyorum. Büyük bir kulüp başkanının konsantrasyonunun büyük bölümü kulüpte olmalı. Başka bir koltuk için uğraşacaksa kulüpten tamamen istifa etmeli.
Bilmiyorum ama Bjk başkanı adayı iken olimpiyat komitesi PR yapılmıştı hatta 250 ülkede kapıyı açarım falan işleri de oradan çıkmıştı.Tamam işte olimpiyat komitesinde olması ne işine yarayacak diyorum
Bu is icin herhangi bir deneyim veya tecrubesi oldugunu dusunmemek ile beraber Amerika, Avrupa, Avustralya derken oradan oraya business class gezecek, bedsva keyif yapacak. Ayni zamanda akocun maasli elemani olarak fenerin amator sporcularinin yuzde yuzunu olimpiyatlara tasimak icin calisacaktir. Bir kus icin ruya pozisyon.Tamam işte olimpiyat komitesinde olması ne işine yarayacak diyorum
Secim olacak artik. Bu dedigin oyuncularin cogu devre arasinda kacar. Simdilik Huseyin Yucel'e odemeleri sen yap demisler ama secim kapidayken hepsini oder mi muamma. Odemezlerse Immobile falan Italya'ya doner.olağanüstü kurul olacak o zaman heralde, oyuncu maaşı vs vs çok sıkıntılı olur şimdi
pençeler yapan rafalar immobiler bakalım ne edecek para alamazlarsa