Beşiktaş'ta Kaos: Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanlığını Bıraktığını Duyurdu

Haberin saçma olduğunu pek düşünmüyorum. Büyük bir kulüp başkanının konsantrasyonunun büyük bölümü kulüpte olmalı. Başka bir koltuk için uğraşacaksa kulüpten tamamen istifa etmeli.
Tamam işte olimpiyat komitesinde olması ne işine yarayacak diyorum

Tamam işte olimpiyat komitesinde olması ne işine yarayacak diyorum
Bu is icin herhangi bir deneyim veya tecrubesi oldugunu dusunmemek ile beraber Amerika, Avrupa, Avustralya derken oradan oraya business class gezecek, bedsva keyif yapacak. Ayni zamanda akocun maasli elemani olarak fenerin amator sporcularinin yuzde yuzunu olimpiyatlara tasimak icin calisacaktir. Bir kus icin ruya pozisyon.

Maccabi mağlubiyeti sonrası Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanlığını tamamen bıraktığını duyurdu. (TRT Spor)

Hani yeni bir yönetim biçimi deniyorlardı. Kendilerini rezil etmekten keyif aldıklarını düşünüyorum.

olağanüstü kurul olacak o zaman heralde, oyuncu maaşı vs vs çok sıkıntılı olur şimdi

pençeler yapan rafalar immobiler bakalım ne edecek para alamazlarsa

olağanüstü kurul olacak o zaman heralde, oyuncu maaşı vs vs çok sıkıntılı olur şimdi

pençeler yapan rafalar immobiler bakalım ne edecek para alamazlarsa
Secim olacak artik. Bu dedigin oyuncularin cogu devre arasinda kacar. Simdilik Huseyin Yucel'e odemeleri sen yap demisler ama secim kapidayken hepsini oder mi muamma. Odemezlerse Immobile falan Italya'ya doner.

Geçen bıraktığı neydi.

Geri
Üst Alt