Beşiktaş'ta Kaos: Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanlığını Bıraktığını Duyurdu

Serdar adalı falan gelir, doldurur şimdi yıllık 5 milyondan portekizlileri :D 2022-2024 model türkiye'nin chelsea veya manchster unitedı olup takılırlar iddiasız sonra da menemenspor'a kadar uzanır yol :D

olağanüstü kurul olacak o zaman heralde, oyuncu maaşı vs vs çok sıkıntılı olur şimdi

pençeler yapan rafalar immobiler bakalım ne edecek para alamazlarsa
Olmayacakmış sanırım sezon sonu olağan seçim olacağı için Hüseyin Yücel başkan olarak devam edecek diyorlar sezon sonuna kadar.

Açıklamasında hastalığa ile ilgili bıraktığı gibi bir intiba yaratmak istemiş Hasan Arat ama o yüzden bırakacaksa 2 gün önce Futbol Aş'yi bırakırken komple bırakırdı o yüzden tamamen algı yapıyor bence.

Adam iyi manipülatör yaptığı bütün kötü işleri bonservis- imza parasına harcadığı o kadar parayı unutturdu gitti. Kendisine geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Hani yeni bir yönetim biçimi deniyorlardı. Kendilerini rezil etmekten keyif aldıklarını düşünüyorum.
Yalan yav bahsettikleri yönetim biçimi benim yıllardır söylediğim bağımsız başkan ve birimlerin kendi başkanı olması sistemi.

Bunu yönetecek adamın 5-10 senelik başkanlık olarak gelmesi sonra ad yönetimlere atama yapması gerekiyor. Bu sistemde başkanlık yapabilecek adam da bu değil.

Bazen "lise zihniyeti" diyerek eleştiriyoruz ama, iyi ki var o lise zihniyeti.

Galatasaray Lisesi, Galatasaray'ı genel anlamda koruyan, böyle saçmalıklardan uzak tutan bir kurum olmasının yanısıra, Galatasaray'ın diğer kulüplerden farklı olmasının en büyük sebeplerinden biri.

htalks'u dinliyorum, bunların normal seçimi galiba mayıs 2025'te olması lazımmış. 6 ay kala yönetim devam edebiliyormuş ama şuan 6 aydan fazlası olduğu için olağanüstü seçime gitmesi lazım diyor.

htalks'u dinliyorum, bunların normal seçimi galiba mayıs 2025'te olması lazımmış. 6 ay kala yönetim devam edebiliyormuş ama şuan 6 aydan fazlası olduğu için olağanüstü seçime gitmesi lazım diyor.
25 Mayıs son pazar olduğu için o iş olmuyor 6 ay meselesi bitmiş yani. Hasan Arat ona göre istifa etmiş yoksa önceden istifa ederdi zaten. Ancak yeterli sayıda yönetici istifa etmeli.

Geri
Üst Alt