Mustafa Arpaç
Tecrübeli Üye
- 17 Nisan 2014
- 6.158
- 3.360
- 1.048
Yetişkin bir hasan arat 2 günde bir başkanlıktan istifa edebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol A.Ş. başkanlığını bırakmıştı.Geçen bıraktığı neydi.
futbol aş'yi Hüseyin Yücel'e bırakmıştıGeçen bıraktığı neydi.
İstifanın karşılığı herşeyi bırakıp gitmek zaten onu bırakıp diğer türlü devam etmek saçma.Futbol A.Ş. başkanlığını bırakmıştı.
Olmayacakmış sanırım sezon sonu olağan seçim olacağı için Hüseyin Yücel başkan olarak devam edecek diyorlar sezon sonuna kadar.olağanüstü kurul olacak o zaman heralde, oyuncu maaşı vs vs çok sıkıntılı olur şimdi
pençeler yapan rafalar immobiler bakalım ne edecek para alamazlarsa
Ali Koç'un tenasül uzvunu bırakmıştı bu sefer donlari da toplayıp kaçmış...Geçen bıraktığı neydi.
Yalan yav bahsettikleri yönetim biçimi benim yıllardır söylediğim bağımsız başkan ve birimlerin kendi başkanı olması sistemi.Hani yeni bir yönetim biçimi deniyorlardı. Kendilerini rezil etmekten keyif aldıklarını düşünüyorum.
25 Mayıs son pazar olduğu için o iş olmuyor 6 ay meselesi bitmiş yani. Hasan Arat ona göre istifa etmiş yoksa önceden istifa ederdi zaten. Ancak yeterli sayıda yönetici istifa etmeli.htalks'u dinliyorum, bunların normal seçimi galiba mayıs 2025'te olması lazımmış. 6 ay kala yönetim devam edebiliyormuş ama şuan 6 aydan fazlası olduğu için olağanüstü seçime gitmesi lazım diyor.