Beşiktaş'tan Futbolculara Maaş İndirimi Talebi!

Nasil olcak ki Hasan abi, adamlar islak imza atmis. Yani, kolumu kesseniz tinercilere gitmem falan derse, napilabilirki?

Benfica yada Tiner, Fifa ya gidip fesih mi olur

karisik isler
Ben de sanmıyorum ama işte bir umut. Olsa olsa beni satın, aynı parayı getirdim der. Başkada bir şey olmaz.

Futbolcular şikayet edip transfer yasağı gelse bunlara Gedson transferi yatar mı acaba?
Valla sanırım gedson bjk de oynamayacak. Tuhaflık var o işte. Yaz transfer sezonunu bekleyecegiz. Rize sözde bjk ye 2 milyon. Euro kiralama ücreti vermiş. Benim teorimde ise bu kiralama ücreti benficaya verildi. Futbolcu isterse 6 kusur milyonada bonservisi çekecekler. Gizli sözleşme olayı bizim şaibeli ligde çok fazla

Gedson olmak istemedigi yerde deli taklidi yapip oynamadi
Hersey olabilir

Bu iş yatsa da bize gelse.Gslilerin biraz yüzü gülmeli artık :D

Bu alkolik bence el değiştirdi ama şuanki kişi kimse daha yanılmadı.Dalga geçer gibi yazıyor, doğru çıkıyor.Semih'i de ilk o bilmişti

eğer gedsonun sözleşmesinde serbest kalma maddesi doğru ise 10m, seneye alınmalı mutlaka. zaten satış yapacağız 10 m rahat harcayabilirsiniz herhalde sayın belmas

Şu ridvani ayartabilsek efsane olur bu çocuk canerin karakterli halı çok temiz orta kesiyor oyun içinde daha hırslı yerli hususunda da elimizi inanılmaz rahatlatir

Seneye gedsoni da alsalar bunlardan bir bok olmaz bakın görün trabzon zaten en oturmuş takım an itibariyle fb ve biz de toparlamaya başladık ..İşin komik yanı satacak yolcuları da yok ridvan ersin bunlara taş çatlasa 5 er milyon verirler.. Bu kadar maaş yükü aşar memiktaşı rossieri ghezzali hayvan gibi maaş alıyor bir de üstüne larin zorlayacak daha ellerinde tonla çöp var maaş ödedikleri .Seneye pijanic ve batshuayi gibi yüksek maaşlı transfer yapmaları çok çok zor..

Geri
Üst Alt