- 4 Ağustos 2009
- 83.681
- 62.326
- 5.093
Gedson fenere gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de sanmıyorum ama işte bir umut. Olsa olsa beni satın, aynı parayı getirdim der. Başkada bir şey olmaz.Nasil olcak ki Hasan abi, adamlar islak imza atmis. Yani, kolumu kesseniz tinercilere gitmem falan derse, napilabilirki?
Benfica yada Tiner, Fifa ya gidip fesih mi olur
karisik isler
Valla sanırım gedson bjk de oynamayacak. Tuhaflık var o işte. Yaz transfer sezonunu bekleyecegiz. Rize sözde bjk ye 2 milyon. Euro kiralama ücreti vermiş. Benim teorimde ise bu kiralama ücreti benficaya verildi. Futbolcu isterse 6 kusur milyonada bonservisi çekecekler. Gizli sözleşme olayı bizim şaibeli ligde çok fazlaFutbolcular şikayet edip transfer yasağı gelse bunlara Gedson transferi yatar mı acaba?
Uslanmaz bir tarzı varSende ne emmeye emdiriyon. ne gommeye gomduruyon
(bkz: yine geliyorum yılan oğlu)
edit: ben sözlükte yine gündem olmasıyla ilgili atıfta bulunmuştum ama yanlış anlaşılma olmuş.
he bu arada 2022 yazında ortalık karışır o ayrı konu.
alkolik’in yazdıkları kolpa değil.
18 Mart 2022 23:43 ~ 19 Mart 2022 00:15 · gurrpegi
fb o kadar orta saha içinde bunu ne yapacak yav bence tjk de kalır ıslak imzadan sonra nasıl dönecek ki transfer arada döner mi diye sorduktan sonra bunu diyorum kendimeİtsonun Fenerbahçe de oynadığını görür gibiyim.
Burası tjk burada imzalar mabadlara atılır
Şu ridvani ayartabilsek efsane olur bu çocuk canerin karakterli halı çok temiz orta kesiyor oyun içinde daha hırslı yerli hususunda da elimizi inanılmaz rahatlatir
Büyü yapmanın tam zamanı
Onlar zaten boku yedi,bana gerek kalmadiBüyü yapmanın tam zamanı