Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en büyük suclu demirörendir, barcelona, real, manu kategorisine okadar yaklasmistikki bi anda ipimizi cekti adi serefsiz, bizimkilerde bu oyuna uydu, önce terim gitti ardindan aysal bocaladi....TFF sorumludur!
yavas yavas genc oyuncularla takfiyelere baslamistik ki ilk kez bir potansiyele 10milyon baydik bu bizim icin bir milatti devami gelecekti ama TFF izin vermedi!

Son düzenleme:
Ne kadar gerizekali adamlar var ya.

Yzik ya Sinan ne kadar cahil olayı elenmek olduğunu sanıyor.

Kaybettirme üzerine çalışacak adam forvete degil stopere calisir. Kart görür oranı 2 olsa Beşiktaş kaybederken daha çok kazanir adamlar

Şu geceden sonra İnan Kıraç savunucusuyum. Aysal geri gelsin derse istemeyen biri olarak ona bile tamam derim şahsen.

Bu arsa peşkeşine tek ses çıkartan kendisiydi o kongrede.

inan kırac ve onun civarındaki bazı fosillerin düsünceleri anladıgım kadarıyla tayyiple ters düstü yaglı suratta tayyibi karşısına almak yerine ben bu işten sakalımı alabildgim kadarıyla çalayım olayına girdi
ben ilk günden beri diyorum dursunun galatasaray umrunda bile degil

sinana helal olsun vaalla neler diyo ..

Bu Sinan ne kadar cahil ne kadar salak bir adam ya.

ilk olarak Besiktasa 3 yildiz takacaklar ( nedeni ise biz basari olarak besiktas ile arayi cok actik)
Sonra Fenerbahceyede 4 yildiz takacaklar
Ve son projeleri imam hatipspor, osmanlispor, yalakaspor, ampulspor gibi takimlarla donatacaklar ligi. bir futbolumuz vardi, onunda icine ettiler.

Uefa kupasini kazandik, ortalikta ne kupa varsa hepsini supurduk aldik. Ve ne olduysa klup batacak dediler, ozelikle CANAYDIN donemini hatirlayanlar bilir. yok GS batti, klup kapanacak gibi bir suru propaganda ve maniplasyon yapildi. Ve devir fenerbahceye gecti. 10 yillik kotu donemden sonra UNAL AYSAL ile ligi domine ettik, ve avrupa zaferleri yasadik. Yine batmalar ve klup kapanacak gibi sacma seyler ile bizi kandiriyorlar

Galatasarayin onunu kesmek icin yapilan oyunlardir. Okadar kombine bileti sat, sponsor gelirin olsun, avrupadan gelen paralar olsun ve bizim durumumuz besiktas ile fenerden daha kotu olsun?

Birsey biliyorum oda TURK FUTBOLU bitmis kardesim.
basaksehirli, kasimpasali ve osmanlispor ve diger hukumetin takimlari olan bir ligi izlemek hic keyif vermiyor bana. Seyirici de gelmiyor artik maclara.
Izmirden neden bir takim yok super ligde? guney dogudaki takimlar neden sirayla alt liglerde

La oğlum bu kulüp nasıl kurtulacak yahu. Gece gece canım sıkıldı. Bir eğlencemiz var onu da iç ettiler.

ilk olarak Besiktasa 3 yildiz takacaklar ( nedeni ise biz basari olarak besiktas ile arayi cok actik)
Sonra Fenerbahceyede 4 yildiz takacaklar
Ve son projeleri imam hatipspor, osmanlispor, yalakaspor, ampulspor gibi takimlarla donatacaklar ligi. bir futbolumuz vardi, onunda icine ettiler.

Uefa kupasini kazandik, ortalikta ne kupa varsa hepsini supurduk aldik. Ve ne olduysa klup batacak dediler, ozelikle CANAYDIN donemini hatirlayanlar bilir. yok GS batti, klup kapanacak gibi bir suru propaganda ve maniplasyon yapildi. Ve devir fenerbahceye gecti. 10 yillik kotu donemden sonra UNAL AYSAL ile ligi domine ettik, ve avrupa zaferleri yasadik. Yine batmalar ve klup kapanacak gibi sacma seyler ile bizi kandiriyorlar

Galatasarayin onunu kesmek icin yapilan oyunlardir. Okadar kombine bileti sat, sponsor gelirin olsun, avrupadan gelen paralar olsun ve bizim durumumuz besiktas ile fenerden daha kotu olsun?

Birsey biliyorum oda TURK FUTBOLU bitmis kardesim.
basaksehirli, kasimpasali ve osmanlispor ve diger hukumetin takimlari olan bir ligi izlemek hic keyif vermiyor bana. Seyirici de gelmiyor artik maclara.
Izmirden neden bir takim yok super ligde? guney dogudaki takimlar neden sirayla alt liglerde
Sarper Yıldırım tanıdık geldi mi bu hikaye kenk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt