Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Cakar da iyice bunamış.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Sinan Engin Tudor kotu antroner diyor, bilinki tudor iyi bir secim.

Futbol 11 kisiyle oynanir, 11 kisi topun arkasina gecmesinide bilecek. Bruma eger iyi futbolcu olsaydi bugune kadar neden milli takima alinmadi? Sneijder klas ve dunya yilidiz bir futbolcu ama gunumuzde mucadele edemeyen oyuncular takima zarar veriyor.

Podolski, Sneijder,Selcuk ve Bruma gibi oyuncular takimin mucadele gucunu zayiflatiyor. Bruma 10 calim atti, sneidjer 3 maci tek basina aldi, yok podolski 150 /km hizda bir gol atmis. Sampiyon olmadikca neye yarar bu veriler?

elmander, melo ve ujfalusi gibi oyunculari tercih ederim. Bu tip oyuncularda Tudorun futbol anlayasina ters dusmuyor. TUDORu yedirmeyin ite kopege renktaslar

Sormadığıma göre ne demek istiyorum,anla.

Özele gel demek istedin anladım

c%C3%BCneyt-ark%C4%B1n-gif.gif

Bir kişi istemediği halde ısrarla onla muhatap olmaya çalışmak=Trollük.Anlaşmayı hatırlatırım.

Anlasmada dost kalacaktık ben sana nasılsın dedım 1 dost olarak sen kötü muamele ettin.

ANLASMAYI BOZDUN

İstersen uyelere soralım

Sakin olun arkadaslar

Dostlarimin birbirine girmesi beni üzer

Anlasmada dost kalacaktık ben sana nasılsın dedım 1 dost olarak sen kötü muamele ettin.

ANLASMAYI BOZDUN

İstersen uyelere soralım

Yav yürü git ne dostu,avatarı koyduk sen de trollemeyeceğim dedin.Dost most yok.Sen bozma anlaşmayı.Bırak peşimi.Özeldeki mesajların hepsi kayıtlı uğraşma boşuna.Attırma mesajları.Bir daha alıntılayıp saçma saçma şeyler yazarsan en adi .... olduğunu kabul ettiğin mesajı atarım buraya.Her mesajını bıkmadan alıntılayıp en adi ... naber falan yazarım.Sen manyaksan ben senden de manyağım.

Yav yürü git ne dostu,avatarı koyduk sen de trollemeyeceğim dedin.Dost most yok.Sen bozma anlaşmayı.Bırak peşimi.Özeldeki mesajların hepsi kayıtlı uğraşma boşuna.Attırma mesajları.Bir daha alıntılayıp saçma saçma şeyler yazarsan en adi .... olduğunu kabul ettiğin mesajı atarım buraya.Her mesajını bıkmadan alıntılayıp en adi ... naber falan yazarım.Sen manyaksan ben senden de manyağım.

Seni dostumuz bildik dediklerine bakın arkadaşlar. Elinden geleni ardına koyma bakalım hangimiz daha manyak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt