- 10 Nisan 2013
- 58.933
- 42.309
- 3.943
Ben sözümü tuttum avatarı koydum,sen ısrarla trollemeye çalıştın.Sözünün eri bir adam değilmişsin demek.![]()
Recep adam mıdır sence Sarper?
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sözümü tuttum avatarı koydum,sen ısrarla trollemeye çalıştın.Sözünün eri bir adam değilmişsin demek.![]()
Recep adam mıdır sence Sarper?
-Tapatalk-
Bir anlaşma yaptık ona riayet etmiyor.Etmemeye devam ederse cevabım belli.
Nasılsın demek trollmü sarper bey.
adi herifZorlanmaya gerek yok Recep adam falan değildir
-Tapatalk-
adi herif
Tamam cevap verdik işte ne uzatıyorsun.Senle konuşmak istemiyorum belki,istemediğimi de belirtmişim niye hala ısrar ediyorsun.Bundan sonrası evet trollüktür çünkü istemediğim halde benle uğraşmaya devam ediyorsun.
![]()
Lise'ye tek kelime etmem bundan sonra.
Çıkarcı tipler her yerde var. Ama bu avam tipler hem çıkarcı hem de idiotlardan oluşuyor.
ALAYINA LİSE, ALAYINA ODTÜ, BOĞAZİÇİ... Ele geçirmeye çalışıyorlar.
Yav yürü git ne dostu,avatarı koyduk sen de trollemeyeceğim dedin.Dost most yok.Sen bozma anlaşmayı.Bırak peşimi.Özeldeki mesajların hepsi kayıtlı uğraşma boşuna.Attırma mesajları.Bir daha alıntılayıp saçma saçma şeyler yazarsan en adi .... olduğunu kabul ettiğin mesajı atarım buraya.Her mesajını bıkmadan alıntılayıp en adi ... naber falan yazarım.Sen manyaksan ben senden de manyağım.
Adem bey sizde mi sarperi trollüyorsunuz
Yorumunu okurken büründügüm yüz ifadesini paylastim. Bukadar Manyak oldugunu bilmezdim.
Nazif'e bak sosyal medyanın etkisinde kaldık diyor terbiyesiz herif adi pislik şöyle insanları yönetici yapıyorlar ya
kendisi suan pesimde nasıl 1 önerıde bulunursunuz kacmak ıcın
Sabaha dogru Arjantin´e ilk ucagi almanizi ve El Muerto dagina cikip, uygun bir magarasina saklanmanizi tavsiye edebilirim. Yanininaza bir tane kalin yorgan almayi ihmal etmeyeyiniz, tir tir titreyeceksiniz , cünkü sarper sizi orada da bulacaktir.
Doğru söyleme değil mevzu ne demek sosyal medya yüzünden teknik direktör seçmek siz ne boka yararsınız diye sorarlar adama utanmadan bunu söylemesi ayrı gevşeklik, bir boka yaramadan orada aylarca oturması ayrı.Hakli adam... Tutturdular beden egitmeni yukari beden ogretmeni asagi, sonra imparaTudor felan... Ben eminimki eger JOR kalsaydi, su son haftalarda kayip ettigimiz puanlarin cogunu kayip etmezdik... Yani yalanmi soyluyor adam? Hayir ama yaptigi dogru degil, ona katilirim
Not: JOR konusunda herzaman haksizlik yapildigini belirttigim gibi simdi Tudoru da destekledigimi belirtmek isterim