Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu acıklama sadece azizi kurtarır. Uefa ve cas tapelerin hukuk dışı alındımı dinlendimi diye bakmıyor asla. Spor hukukunda bu yok ama yargıda azizi bu tür politika ile kurtara bilirler ki bunu hazırlayan da başbakanın avukatları ve saire tah kendisidir bence. Buyazıda başbakanın ve bakanların ismi düşmesi bunun ispatıdır ve rok da bu akıl doğru akıldır demeside birişaretir.

Açıklama yapmak = hapse girmemek olsaydı bir Allahın kulu hapis yatmazdı.

Ümit Özat ne içtin git yat uyu lan :D

Yok mu aga şu ülkeye 5-10 tane atom bombası atacak onurlu bir ülke lideri

Yok valla 5-10 olsun en temizinden olsun toptan gidelim aynı anda, bizde kurtuluruz. Bıktım valla bıktım bu kadar rezillik'e şahit olmadım yaşamım boyunca.

bomba atılacakmış peh adamın tuzu kuru sorsan yurt dışında

Puahaha ulke 80 yil yerinde saymis, 12 yildir buyuk adimlarla ilerlerken bazilari rahatsiz oluyor, bomba atilsin oluyor

Alt metni anladım zaten fakat "şike davası = balyoz davası" değil anlatmak istediğim bu. Balyoz tamamen siyasi,ideolojik bir durum ve o yüzden o konuda kalkışmayacaklarına hemfikirim ama şike davasını yeni delillerle balyozdan ayırabilirler. Yani salt şike davasında yeniden yargılama yaparlar,balyozda iş işten geçmiş olur.

Bu olabilir. Ama bunu yaparlarsa en başta Trabzon, Bursa ve Galatasaray taraftarını karşısına alırlar.

Böyle olursa hükümet fazla zarar görmez. Çünkü taraftar bu tür işleri siyasete sokmaz. Özellikle Anadolu'daki vatandaşlar.

Bu acıklama asla azizden olamaz ve hata öyle izinsizde yazamaz bunu . Resmen hukumet yardımlı kurtarma operasyonu var . Ttürkkyede aziz aklanacak galiba ama uefa bölümü çok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt