Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telegol çıksa artık . Telegol ü ilk başlarda hiç sevmiyordum, bana ilk zamanlarda itici geliyorlardı, sonra izlemeye başladım, bu adamlar lazım . Hele hele bu dönemde.

bizim mason lobisi varken ne yaparlarsa yapsınlar birbirlerini yesinler, biz şampiyon olalım diğerleri ne hali varsa görsünler..

Puahaha ulke 80 yil yerinde saymis, 12 yildir buyuk adimlarla ilerlerken bazilari rahatsiz oluyor, bomba atilsin oluyor

tumblr_lkz26lkGme1qdiu64o1_r1_500.gif

n4z7dj.gif

Bakın arkadaşlar, hükümet desteğini çekti bunlardan. Belki bazılarınıza inandırıcı gelmeyebilir ama Yargıtay kararından sonraki süreci şöyle gözünüzün önüne getirin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Bakın arkadaşlar, hükümet desteğini çekti bunlardan. Belki bazılarınıza inandırıcı gelmeyebilir ama Yargıtay kararından sonraki süreci şöyle gözünüzün önüne getirin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Desteği çekmekten öte kendi derdine düştü hükümet.. Pabuç pahalı.

bomba atılacakmış peh adamın tuzu kuru sorsan yurt dışında

Yok lan içerideyim, nerede o şans. :D

Yurt dışında olsam çokta umrumda der vatandaşlıktan çıkardım gerçektende. Hatta en kral(hangi ülkedeysem) vatandaş olurum.

Bu kadar rezillik görmedim diyorum daha. Bunaldım baklava çalan çocuklar 10 sene içeride yatarken hiç yeniden yargılansın diyen çıkmadı baklava/ekmek lan bu. Ülkenin bakanları siz ne yapıyorsunuz demedi. Şimdi adam konuşmuş yapmış tarlalrı ekmiş inşaat işçileriyle konuşmu. Bi konuşmasında herkes yaptı, diğerinde cemaatin oyunu bunlar, öbüründe şike yapmadık, bir sonrakinde dinlemeler yasal değil.

Adam hava sıcaklığına bağlı olarak fikir değiştiriyor duruyor. Ve hala kesinleşmiş hükmü olan adamlar hala dışarıda geziyor. Bu ülkede adalete birimlerine nasıl güvenecem lan ben.

Puahaha ulke 80 yil yerinde saymis, 12 yildir buyuk adimlarla ilerlerken bazilari rahatsiz oluyor, bomba atilsin oluyor

Ciddimisin? :D Kisi basi borc ne halde haberin varmi? Issizlik ne halde haberin varmi? Arap sermayesine astronomik faiz verip insaat yapmakla ülke kalkinmiyor, sonra büyük balon patliyor ne yazikki. Ekonomi ile ilgilenen biri olarak sana sadece sunu diyim, ülke cok büyük bir felakete dogru tam gaz gidiyor. Tayyip faizleri düsürmekde cok gec kaldi toparlayamadi. Isin kötü yani arap sermayesi kuzey afrikaya kayiyor, suan son demleri kaldi ülkede. Dikkat etmisindir alim gücü gittikce azaliyor, herseye zam geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt