Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Yok lan içerideyim, nerede o şans.
Yurt dışında olsam çokta umrumda der vatandaşlıktan çıkardım gerçektende. Hatta en kral(hangi ülkedeysem) vatandaş olurum.
Bu kadar rezillik görmedim diyorum daha. Bunaldım baklava çalan çocuklar 10 sene içeride yatarken hiç yeniden yargılansın diyen çıkmadı baklava/ekmek lan bu. Ülkenin bakanları siz ne yapıyorsunuz demedi. Şimdi adam konuşmuş yapmış tarlalrı ekmiş inşaat işçileriyle konuşmu. Bi konuşmasında herkes yaptı, diğerinde cemaatin oyunu bunlar, öbüründe şike yapmadık, bir sonrakinde dinlemeler yasal değil.
Adam hava sıcaklığına bağlı olarak fikir değiştiriyor duruyor. Ve hala içeride kesinleşmiş hükmü olan adamlar hala içeride. Bu ülkede adalete birimlerine nasıl güvenecem lan ben.
Aynen katılıyorum.
İtalyada da bu tarz pislik şeyler sonuna kadar var ama adamlar Juventus gibi büyük bir klübe bile cezasını verdi.
Ve adamlar döndü şimdi İtalyanın en iyi takımı durumundalar.
Bu adamlar hakettikleri cezayı cekmediği sürece ülke olarak güvenilirliğimizi kaybederiz.
Ve bu olaylar beni çok sevdiğim ülkemden aşırı derece de soğuttu.
Hükümet zaten başlı başına bir sebep ülkeden soğumamda artı olarak şike olayını örtbas etmek için 1001 türlü takla atıp her formülü denemeleri falan bıktırdı yani.
Ertem Şener @_ertemsener