Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok lan içerideyim, nerede o şans. :D

Yurt dışında olsam çokta umrumda der vatandaşlıktan çıkardım gerçektende. Hatta en kral(hangi ülkedeysem) vatandaş olurum.

Bu kadar rezillik görmedim diyorum daha. Bunaldım baklava çalan çocuklar 10 sene içeride yatarken hiç yeniden yargılansın diyen çıkmadı baklava/ekmek lan bu. Ülkenin bakanları siz ne yapıyorsunuz demedi. Şimdi adam konuşmuş yapmış tarlalrı ekmiş inşaat işçileriyle konuşmu. Bi konuşmasında herkes yaptı, diğerinde cemaatin oyunu bunlar, öbüründe şike yapmadık, bir sonrakinde dinlemeler yasal değil.

Adam hava sıcaklığına bağlı olarak fikir değiştiriyor duruyor. Ve hala içeride kesinleşmiş hükmü olan adamlar hala içeride. Bu ülkede adalete birimlerine nasıl güvenecem lan ben.

Aynen katılıyorum.

İtalyada da bu tarz pislik şeyler sonuna kadar var ama adamlar Juventus gibi büyük bir klübe bile cezasını verdi.

Ve adamlar döndü şimdi İtalyanın en iyi takımı durumundalar.

Bu adamlar hakettikleri cezayı cekmediği sürece ülke olarak güvenilirliğimizi kaybederiz.

Ve bu olaylar beni çok sevdiğim ülkemden aşırı derece de soğuttu.

Hükümet zaten başlı başına bir sebep ülkeden soğumamda artı olarak şike olayını örtbas etmek için 1001 türlü takla atıp her formülü denemeleri falan bıktırdı yani.

Ciddimisin? :D Kisi basi borc ne halde haberin varmi? Issizlik ne halde haberin varmi? Arap sermayesine astronomik faiz verip insaat yapmakla ülke kalkinmiyor, sonra büyük balon patliyor ne yazikki. Ekonomi ile ilgilenen biri olarak sana sadece sunu diyim, ülke cok büyük bir felakete dogru tam gaz gidiyor. Tayyip faizleri düsürmekde cok gec kaldi toparlayamadi. Isin kötü yani arap sermayesi kuzey afrikaya kayiyor, suan son demleri kaldi ülkede. Dikkat etmisindir alim gücü gittikce azaliyor, herseye zam geliyor.

''Ekonomi iyiye gidiyor hüloğğğğ''

Asgari ücretle çalışan adam

İnsanların maaşlarını veya emeklerini kücümsemek icin demiyorum ama bu kafada bir sürü insan var.

Cidden yazık yani kaldı ki bu kişiler emekleri ve alınterleri sonuna kadar sömürülen insanlar.

Kendisine hiç bir etkisi olmayan konularda sırf tuttuğu partiyi yüceltmek amacıyla bu tarz düşünceye sahip bir sürü insan var.

bence uefadan haber var yoksa isviçre gazetelerini karıştırmazlardı

Ola bilir. Ama bunlar uefa veya daha doğrusu spor hukukunda işe yaramaz. Hem mahkemede tapelerin sahte olduğuna itiraz etmediler zamanında. Tren çokdaaan kactı. Türkiyedeki yargı konusunda ama işe yarayacakdır galiba ki orasınıda ele gecirdi hukumet zaten veya gecirecek her an diyelim. Türkiye bir sadam huseyin ülkesine dönüşüyor yavaş yavaş. Tabiki biraz daha az radikal çekil türünden. Fener cezayı yiğecek ve azizde men edilecek uefadan veya fifadan. Bu 100 de100 lük bir durumdur. Aziz hapise yatmayacak ama bu giidişle ki bu pek umrumda değil. Adalet hukuk acısından utanc verici bir durum türkiye icin tabikiama türkiye zaten bir tuhaf ülke oldu ve olmayada devam ediyor jaalesef.

Aynen katılıyorum.

İtalyada da bu tarz pislik şeyler sonuna kadar var ama adamlar Juventus gibi büyük bir klübe bile cezasını verdi.

Ve adamlar döndü şimdi İtalyanın en iyi takımı durumundalar.

Bu adamlar hakettikleri cezayı cekmediği sürece ülke olarak güvenilirliğimizi kaybederiz.

Ve bu olaylar beni çok sevdiğim ülkemden aşırı derece de soğuttu.

Hükümet zaten başlı başına bir sebep ülkeden soğumamda artı olarak şike olayını örtbas etmek için 1001 türlü takla atıp her formülü denemeleri falan bıktırdı yani.

Ta 2011'de dedim gitsinler şike cezalarını çeksinler gelsinler şampiyon olsunlar şampiyonlar liginde uefa'da vs kupa alsınlar gurur duyup ülkemin takımı diye en önde ben sevinmeye giderim.

Ama sen binbir türlü yavşaklığı yap 3 sene üzerinden geçilsin. Hergün farkllı bir yere laf at.

2 lafından biri Galatasaray olsun, bütün basına tetikçilerini yerleştir her konu açıldınmı Gaassaray, mençıstır, ankaragücü, malatya, denizli git git gel.

Oh ne güzel ülke lan. Askerden kaç 50 yıl sonra git bedelli yap zamanında paran imkanın mı yoktu neden yapmadın bedelli. Bedelli yap yine yapma mı dedik kafadan orada yavşaklığa sarmışsın sen. Ceza ye dışarıda gez, hala hakem odası bas. Orada hangi sıfatla durabiliyorsan artık.

Ola bilir. Ama bunlar uefa veya daha doğrusu spor hukukunda işe yaramaz. Hem mahkemede tapelerin sahte olduğuna itiraz etmediler zamanında. Tren çokdaaan kactı. Türkiyedeki yargı konusunda ama işe yarayacakdır galiba ki orasınıda ele gecirdi hukumet zaten veya gecirecek her an diyelim. Türkiye bir sadam huseyin ülkesine dönüşüyor yavaş yavaş. Tabiki biraz daha az radikal çekil türünden. Fener cezayı yiğecek ve azizde men edilecek uefadan veya fifadan. Bu 100 de100 lük bir durumdur. Aziz hapise yatmayacak ama bu giidişle ki bu pek umrumda değil. Adalet hukuk acısından utanc verici bir durum türkiye icin tabikiama türkiye zaten bir tuhaf ülke oldu ve olmayada devam ediyor jaalesef.

işe yarasın diye yapmadılar zaten bence. taraftarı avutacaklar. yalnız açıklamalar çok ilginç hiç fenerbahçeden beklenmeyen açıklamalar hakaret yok saptırma yok. başkaları tarafından yazdırılmış olabilir.

dediğim gibi bu hafta belli olur -aziz türkiyede hapis yatmasa bile-

ya fb ligden düşürülecek ya da yöneticiler ömür boyu men alacak bunun ön bilgilendirmesi.

ayrıca fikret ormanında bugün şike konulu açıklama yapması manidar.

Fener Atatürk'ü ağzına sakız etmiş, sanki onları desteklemeyen Atatürk düşmanı. Zaten amaçları da ona çevirmek. Yalnız bu ülkede tek Solcular ve Sağcılar yok ve Türkçü kesimin (Mhp'yi dışarıda bırakıyorum) sabrı kalmadı. İş iyice çığırından çıkacak eğer hapis yatmazsa.

işe yarasın diye yapmadılar zaten bence. taraftarı avutacaklar. yalnız açıklamalar çok ilginç hiç fenerbahçeden beklenmeyen açıklamalar hakaret yok saptırma yok. başkaları tarafından yazdırılmış olabilir.

dediğim gibi bu hafta belli olur -aziz türkiyede hapis yatmasa bile-

ya fb ligden düşürülecek ya da yöneticiler ömür boyu men alacak bunun ön bilgilendirmesi.

ayrıca fikret ormanında bugün şike konulu açıklama yapması manidar.

Başbakanın talimatı oleu bariz çekilde ortada bu yazıda . Sen başgakanın ismini kunlanacaksın veya savcı bakanların ve üstelik yurtdışènda manşetlere ilan edeceksin ve burda başbakan varmı acaba veya yokmu sorgulacaksın. Af edersinde bukadarda saf değiliz be arkadaş. Bu yazıyı 100 de bir milyon başbakanın imzası var. Bariz çekilde ortada. Tabiki göre bilene diyelim

isviçre'dekiler sanki tayyip'in ne mal olduğunu bilmiyor ceza vermeyeceklerse bile artık kıllanmışlardır bu işin içinde tayyip varsa kesin bir numara var der 2. lige doğru yol verirler.

Hani bizimkiler bunlara konusmayacakti artik? Florya ya falan sokmuyorlardi bu hiyarlari :D Bence bos konusuyor Ertemcik yine, Gecenki balotelli acilamasindan bahsediyordur bu hirbo :D

yahu bunlardan ne bekliyorsunuz saçma salak haberler.inanmayın şunlara.sneijder uçakta olayını unuttunuz mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt