Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben inanmıyorum alışma dediğin 1 2 hafta sürer iyi topçu kendini belli eder hemen... salih kazmanın teki bana göre

Salih tam kazma onun savunmasını yapmam

Ama alışma 1-2 hafta sürmez be renktaş böyle genelleme futbola yazık 100mil. Bale bak daha yeni uyum sağladı

Evet en azından kiralanabilirdi zaten bir ton oyuncu var aynı mevkide

herif 11 de oynuyor haci. ssezon ortasinda sana vermezler oda bize gelmez. ha astori alinabilirdi ama peşin para istediler. intere juventusa bile vermiyor başganlari. burdisso bencede alinmasada olurdu. sezon sonu gider bocaya. salih için verilen para tariga verilirdi.

Salih tam kazma onun savunmasını yapmam

Ama alışma 1-2 hafta sürmez be renktaş böyle genelleme futbola yazık 100mil. Bale bak daha yeni uyum sağladı

iyi güzelde sen bale daha önce nasıl oynadığını biliyorsun potansiyelini ona dersin alışma ama hajronun öyle bir durumu yok ki..

herif 11 de oynuyor haci. ssezon ortasinda sana vermezler oda bize gelmez. ha astori alinabilirdi ama peşin para istediler. intere juventusa bile vermiyor başganlari. burdisso bencede alinmasada olurdu. sezon sonu gider bocaya. salih için verilen para tariga verilirdi.

O olmadı al farfanı al naniyi oyuncu mu yok

Hajrovic'in uyum sorununu atlatamadıgını düşünüyorum ben :)

Ama salihten bir yol olmaz o doğru :)

Tek iyi yönünün şut olduğunu bildiği için her topu aldığında şut çekiyor daha o yönünü de göremedik ama neyse :)

Telles kadar şans bulamıyor lig maçlarında zaten geldiğinde kondisyon olarak iyi değildi.

Üstelik burada form tutacağı CL maçlarına göre kolay maçlarda oynamalı ki takıma uyum sağlasın ki bu adam yeni geldi :D

Uyum sağlamalı,maç kondisyonu artmalı ama bunlar bu yabancı sınırıyla mümkün değil.

Sen Elazığspora,Antalyaspora karşı oynayama bu maçlarda takıma alısma şansını kaçır sonra Chelsea maçında senden maçı alman yada iyi oynaman beklensin :)

Aynı haksız eleştiri ilk devre Bruma için de yapılmıstı.

Hajrovic geldiğinde yazık olacak demiştim Bruma bile oynayamadı türk statüsünde olmazsa Hajro harcanır demiştim.

Şuan o doğrultuda gidiyor.

Bence Hajrovic'in zamana ihtiyacı var.

Telles kadar şans bulamıyor lig maçlarında zaten geldiğinde kondisyon olarak iyi değildi.

Üstelik burada form tutacağı CL maçlarına göre kolay maçlarda oynamalı ki takıma uyum sağlasın ki bu adam yeni geldi :D

Uyum sağlamalı,maç kondisyonu artmalı ama bunlar bu yabancı sınırıyla mümkün değil.

Sen Elazığspora,Antalyaspora karşı oynayama bu maçlarda takıma alısma şansını kaçır sonra Chelsea maçında senden maçı alman beklensin :)

Aynı haksız eleştiri ilk devre Bruma için de yapılmıstı.

Hajrovic geldiğinde yazık olacak demiştim Bruma bile oynayamadı türk statüsünde olmazsa Hajro harcanır demiştim.

Şuan o doğrultuda gidiyor.

Bence Hajrovic'in zamana ihtiyacı var.

Umarım dediğin gibi olur da yanılırım ama ben pek bişi göremedim oynadığı maçlarda hayırlısı olsun ... :)

Hajrovic + Salih Dursun gibi iki capsiza odedigimiz bonservisle Telles'in yaninda iyi ve hazir bir yabanci daha alinirdi. Yazik.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=djzguBTQhMc[/media]

Gece gece iyi gider ses + kendisi güzel :)

Umarım dediğin gibi olur da yanılırım ama ben pek bişi göremedim oynadığı maçlarda hayırlısı olsun ... :)

Ben de net birşey söyleyemiyorum Hajrovic için ama eleştirmek için erken oldugunu düsünüyorum.

Ayrıca bu yabancı sınırının hajrovic için büyük bir handikap oldugunu düşünüyorum.

Telles farklı bir karakter hemen kendini belli etti demek ki kolay alışabiliyor.

Ama herkesin karakter yapısı farklı oldugu için uyum süreleri uzun sürebilir.

O olmadı al farfanı al naniyi oyuncu mu yok

farfani bedava oldugunda almadin. birde yabanci siniri var bonservisi az gelecegi olan oyununculara gidildi. hajroviç benim gözümde iyi oyuncu. gelişmeye açiq. seneye yapilir bunlar. drogba eboue gibi oyuncular gider. yabanci sorunu halledilebilir seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt