- 16 Haziran 2010
- 205.855
- 158.540
- 6.838
ümit gelmez deseydi ümitlenirdik en azindan. Şaka bir tarafa keşke gelse. Acaba ne kdr isterler.
minimum € 20 milyon euro, en kotu € 30 milyon euro isterler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ümit gelmez deseydi ümitlenirdik en azindan. Şaka bir tarafa keşke gelse. Acaba ne kdr isterler.
valla bu aksam kı futbolla bu hakemlerle bu federasyonla bu yönetimimizin suskun hareketleriyle bilemıyorum adamlar bir mac aleyhlerine kararda kıyameti kopardı biz susuyoruz.
valla bu aksam kı futbolla bu hakemlerle bu federasyonla bu yönetimimizin suskun hareketleriyle bilemıyorum adamlar bir mac aleyhlerine kararda kıyameti kopardı biz susuyoruz.
Kim ne derse desin, deplasmanda biz kötüyüz ama şikebahçe bizden daha beter, biz galibiyeti son anda kaçırıyoz ama onlar 1 puanı zar zor kurtarıyor..
Şikebahçe Cimbom-Bjk-Ts-Akhisar deplasmanlarının hiçbirinden sağ çıkamaz, her iddasına girerim..
Biz yeter ki biraz olsun toparlanalım, tüm iç saha maçlarını kazanmalıyız + deplasmanda minimum kayıp vermeliyiz artık..
Deplasmanda en az kayıp veren şampiyon olacak..
Rahat ol canım kardeşim biz söke söke şampiyonluğumuzu alacağız..Not: umarım kardeşim dedim diye bana kızmamışsındır..
Ertem Şener @_ertemsener 42 dk.Ertem Şener @_ertemsener 42 dk.
Beyaz Futbol'da bu akşam 23:00'da kimler var ? Ahmet Çakar Sinan Engin Ümit Özat Fatih Akyel
Ertem Şener @_ertemsener 30 dk.
Son Dakika !!! Fırat Aydınus küfür etti mi ? BEYAZ FUTBOL özel haberi ...Bu akşam 23:00 BEYAZ TV'de
Ertem Şener @_ertemsener 29 dk.
Çok özel bir isim küfür olayını açıklıyor !!! Bu akşam 23:00 BEYAZ FUTBOL'da
Tayyip ustanin adami bitemedi