Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drobba diyor zaten bizden konuşmuyorlar şu an.

Yalnız izleyenler farketmiştir Sinan'ın konu kapandı derkenki mimiklerine , her türlü vücut hareketlerine bakınca söylediklerinin yalan olduğu anlaşılıyor . Hatta daha sonra o da ''Bilmem , belki de ben yanlış anlamışımdır'' falan diye kıvırdı :asd:

Benim üç yaşında oğlan bile daha güzel drogba diyor bunlardan :D

Ben Bruma transferinin bu takım için bir devrim oldugunu düsünmüstüm aldıgımız zaman.

Ama bu taraftar zihniyeti ile yıldız yetiştirmek çok zor onu anladım :)

Ben Bruma transferinin bu takım için bir devrim oldugunu düsünmüstüm aldıgımız zaman.

Ama bu taraftar zihniyeti ile yıldız yetiştirmek çok zor onu anladım :)

Merak etme , aydın örneğinden yola çıkarak her konuda da taraftarın salça olmasına izin verilmiyor. Bruma çok klas oyuncu. Tek ciddi 2 eksikliği mac tecrübe-rytmen eksikliği ve fizik eksikliği

2-3 sene sonra uçar büyük ihtimalde tabiki sakatlık sorunu yaşamazsa tekrardan.

Merak etme , aydın örneğinden yola çıkarak her konuda da taraftarın salça olmasına izin verilmiyor. Bruma çok klas oyuncu. Tek ciddi 2 eksikliği mac tecrübe-rytmen eksikliği ve fizik eksikliği

2-3 sene sonra uçar büyük ihtimalde tabiki sakatlık sorunu yaşamazsa tekrardan.

Oynayabilirse uçar tabi ama bu yabancı sınırı devam ettikçe zor.

Oynayabilirse uçar tabi ama bu yabancı sınırı devam ettikçe zor.

Devam etmez bence ama etse bile yer acılır. Elkide kiraya verilir 1 sene malaga gibi bir takıma . Orda bu eksikliğini kapatıp direk ilk 11 oyuncusu olarak geri döner.

Çok büyük beklentim var ama saeece ben değil başda ronaldo portugis futbolununda beklentisi yüksek.

Javi martinezi düşüne düşüne zor buldular

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ümite helal olsun demek için ne kadar içmiş olabilirsin diye düşündüm bir anda?

İlk defa benim de inandığım bi yorum da bulundu da onun için arkadaşım, hem sizi ne ilgilendiriyor hemen bi sataşma hali içerisine giriyorsunuz, istediğim yorumu yaparım size mi soracam?

İnsanları bi rahat bırakın artık ya, hemen pusuya yatmış öylece bekliyorsunuz bişey söyleseler de laf soksak diye, bu nasıl Galatasaraylılıktır anlamak mümkün değil..

Sanki her şeyin en doğrusunu siz biliyorsunuz, başka kimse hiçbir şey bilmiyor..

Benteke hayirli olsun.

Herkesin morali bozuk galiba çok suskun burası neredesiniz arkadaşlar üzülmeyin biz şampiyon olacağız rahat olun..

Herkesin morali bozuk galiba çok suskun burası neredesiniz arkadaşlar üzülmeyin biz şampiyon olacağız rahat olun..

valla bu aksam kı futbolla bu hakemlerle bu federasyonla bu yönetimimizin suskun hareketleriyle bilemıyorum adamlar bir mac aleyhlerine kararda kıyameti kopardı biz susuyoruz.

herşey gene bizim elimizde biz kendi işimize bakalım bu takım deplasmanları kazansın gene şampiyon olur ama deplasmanda galip gelemiyorsa şampiyon olmasın zaten bugün rize gibi takımı kaçırdık elimizden yazık çok yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt