Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benteke 30 dan asagi gelmez 30 versek yine gelmez

Envoyé de mon CINK KING en utilisant Tapatalk

Ümut tanimiyordur bunu izlememistir bile salliyordur

Chelsea macimizi bile izlemeyen adam epl izleyecek oyle mi?

Guldurmeyin beni :)

izlemiyorum rating kazandırmıyorum kafam rahat ve hala yaşıyorum sıkıntı yok..

valla bu aksam kı futbolla bu hakemlerle bu federasyonla bu yönetimimizin suskun hareketleriyle bilemıyorum adamlar bir mac aleyhlerine kararda kıyameti kopardı biz susuyoruz.

Rahat ol canım kardeşim biz söke söke şampiyonluğumuzu alacağız..Not: umarım kardeşim dedim diye bana kızmamışsındır..

Deplasmanlarda 1 er puan toplayarak, bazende yenilerek evet açık ara şampiyon oluruz. Taraftar olarak gönlünüzden geçeni söylüyorsunuz ama birde ortada yukarda saydığım gerçekler var. Ha bide mancini faktörü var. Her hafta tarot falı açar gibi bir sistem ve kadro belirliyor. Şu anki şartlarda fark giderek açılır maalesef.

valla bu aksam kı futbolla bu hakemlerle bu federasyonla bu yönetimimizin suskun hareketleriyle bilemıyorum adamlar bir mac aleyhlerine kararda kıyameti kopardı biz susuyoruz.

Kim ne derse desin, deplasmanda biz kötüyüz ama şikebahçe bizden daha beter, biz galibiyeti son anda kaçırıyoz ama onlar 1 puanı zar zor kurtarıyor..

Şikebahçe Cimbom-Bjk-Ts-Akhisar deplasmanlarının hiçbirinden sağ çıkamaz, her iddasına girerim..

Biz yeter ki biraz olsun toparlanalım, tüm iç saha maçlarını kazanmalıyız + deplasmanda minimum kayıp vermeliyiz artık..

Deplasmanda en az kayıp veren şampiyon olacak..

Kim ne derse desin, deplasmanda biz kötüyüz ama şikebahçe bizden daha beter, biz galibiyeti son anda kaçırıyoz ama onlar 1 puanı zar zor kurtarıyor..

Şikebahçe Cimbom-Bjk-Ts-Akhisar deplasmanlarının hiçbirinden sağ çıkamaz, her iddasına girerim..

Biz yeter ki biraz olsun toparlanalım, tüm iç saha maçlarını kazanmalıyız + deplasmanda minimum kayıp vermeliyiz artık..

Deplasmanda en az kayıp veren şampiyon olacak..

Kollanıyorlar dostum sorun da bu.

Beyler duyum var

TheRevolution (revolutionfbcom) sur Twitter

UEFA DEPREMİ: 1-Fenerbahçenin TFF 2. lige düşürülmesi ve lige – 20 puanla başlaması

UEFA: 2-Beşiktaş’tan – 18 puan silinmesi

UEFA: 3. Gaziantepspor’un – 8 puanının silinmesi

UEFA: 4. Mersin İdman Yurdunun TFF 2, Lige düşürülmesi ve -12 puan silinmesi

UEFA: Sivaspor PTT 1 lige düşürülecek eksi 18 puanla başlayacak

UEFA: 6-Aziz Yıldırım ve adı geçen 4 Fenerbahçeli yöneticinin futboldan ömür boyu men edilmesi

Sinan Engin: ''Gosso'yu nezarete atıp Volkan-Emenike-Sow ile başbaşa bırakıp sağlam bir dövdüreceksin, Melo'nun anadolu versiyonu''

RTÜK UYUYOR MU?????????????????????

Ahmet Çakar: ''Ben cinsi sapığım, beni böyle kabul edin''

Su an Beyaz TV bu ülke futbolunun neden gelismediginin en iyi örnegini veriliyor. Ayni zamanda bu futbolun önde gelen isimlerin futbol cahili oldugunu yine ispatliyorlar.

Yapilan transferleri elestiriyorlar, hakli haksiz önemli degil. Ontivero'yu tanirmsiniz diye gösteriyorlar ve Sinan Engin su sözleri kullaniyor: Bu Ontivero kimdir A2 de daha iyi oyuncular vardir. Sokakta görsen kimse tanimaz.

Ertem ise bu sözleri destekliyor ve su sözleri kullaniyor: Iste Sinan Engin'in demek istedigi bu. Kimsenin tanimadigi futbolcuyu niye aliyorsun, ne faydasini göreceksiniz. Transfer yasaginin gelecegi konusuluyor.

Bu kafayla birsey olmaz.

Ertem Şener ‏@_ertemsener 42 dk.

Beyaz Futbol'da bu akşam 23:00'da kimler var ? Ahmet Çakar Sinan Engin Ümit Özat Fatih Akyel

Ertem Şener ‏@_ertemsener 30 dk.

Son Dakika !!! Fırat Aydınus küfür etti mi ? BEYAZ FUTBOL özel haberi ...Bu akşam 23:00 BEYAZ TV'de

Ertem Şener ‏@_ertemsener 29 dk.

Çok özel bir isim küfür olayını açıklıyor !!! Bu akşam 23:00 BEYAZ FUTBOL'da

melo söyle yapmisti ondan dolayi küfür etti diyecekler

ertem'in ne mal oldugunu biliyoruz zaten

yalakanin tekidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt