Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi bunu dedi mi?
O zaman yabanci dil konusanlarin hepsi Turk dusmani...
Rezalet
Sent from my iPhone using Tapatalk
Carpitmayin yahu bir kere de... Milliyetci adamim, bilerek türkce konusuyorum dedi. Yabancilar gelirdi Türkiye´ye, 7 sene 8 sene, takla atardik, bir türkce merhabalarina, dedi.
Volki saol ama seni hiç iyi görmedim demlendin mi nedir![]()
ya bırak cahilin tekiyim kafam basmıyor diyemiyor da millete oynuyor milliyetçilik ayağına!!
Carpitmayin yahu bir kere de... Milliyetci adamim, bilerek türkce konusuyorum dedi. Yabancilar gelirdi Türkiye´ye, 7 sene 8 sene, takla atardik, bir türkce merhabalarina, dedi.
Arda'yı program boyunca itici buldum lakin ''Hocaya ve Ayhan abiye helal olsun'' tarzında bir şey dedi orada.ulan mustafa kapı'yı riekerink oynattı arda ayhan akman'a teşekkür ediyor.evlatçı kro.
Arda'yı program boyunca itici buldum lakin ''Hocaya ve Ayhan abiye helal olsun'' tarzında bir şey dedi orada.
Her şeyde bir hata aramayalım yani abartmak doğru olmaz![]()
Aynen öyleArda ego yapiyor diye catliyorsunuz. Ulan senin taraftarin mahallede yetismis diye, sürekli oyuncusuna asagadan bakarsa, o da birgün gider Barcelona´ya, böyle havali bir sekilde oturur o koltuga.