Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk ile ilgili yorumuna babam cok güldü ve has.. ulan dedi demin.

Ispanyolcayi iyi bildigini düsünmüyorum acikcasi.

Bilse sakir sakir konusurdu Arda gibi bir adam, öyle milliyetcilik falan sacmalik.

Carpitmayin yahu bir kere de... Milliyetci adamim, bilerek türkce konusuyorum dedi. Yabancilar gelirdi Türkiye´ye, 7 sene 8 sene, takla atardik, bir türkce merhabalarina, dedi.

ya bırak cahilin tekiyim kafam basmıyor diyemiyor da millete oynuyor milliyetçilik ayağına!!

Hadi Selçuk'u övdün anlarım Arda ama Hamza'yı övme artık.

Aha Arda da Hamzacı çıktı.

Künkçü kardeşimiz duysa gözleri yaşarır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ulan mustafa kapı'yı riekerink oynattı arda ayhan akman'a teşekkür ediyor.evlatçı kro.

Gelecekte evlatcı bir "futbol adamı" daha kazanacak türk futbolu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Carpitmayin yahu bir kere de... Milliyetci adamim, bilerek türkce konusuyorum dedi. Yabancilar gelirdi Türkiye´ye, 7 sene 8 sene, takla atardik, bir türkce merhabalarina, dedi.

Çok acayip şeyler okuyorum ya valla bize yakışmayan , olmayan şeyleri türetmeler falan , gerçekten komik , böyle düşünmeyen insanları gorunce özellikle Galatasaraylı olup seviniyorum.

ulan mustafa kapı'yı riekerink oynattı arda ayhan akman'a teşekkür ediyor.evlatçı kro.
Arda'yı program boyunca itici buldum lakin ''Hocaya ve Ayhan abiye helal olsun'' tarzında bir şey dedi orada.
Her şeyde bir hata aramayalım yani abartmak doğru olmaz :)

Şimdiden komisyon cukkalamaya başlamış.

Sirf Terim milli takima alsin diye baristirma operasyonu yapiyorlar

Nah alir Terim seni kadroya

Arda ego yapiyor diye catliyorsunuz. Ulan senin taraftarin mahallede yetismis diye, sürekli oyuncusuna asagadan bakarsa, o da birgün gider Barcelona´ya, böyle havali bir sekilde oturur o koltuga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt