Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden, ne sakincasi var bu programin ? Arda tersi bir laf etmedi. Enes Kanter bunun yaptiginin bin katini yapdi, yinede herkes dönmesini istedi zamaninda...
Bunun bozuk düzen ile alakasi yok. Türkiye Milli Takimi Barcelona´li bir yildizini kesemez. Kac topcu gönderdik oraya. Milli menfaatin üzerinde degildir, bazi kavgalar.
Arda'dan zerre hazetmem ama biraz abartılı olmakla birlikte; Portekiz için Ronaldo ne ise Arda'da bizim milli takım için o.
Öyle isteyen istediğini falan kesemez yok öyle bir dünya, hadi git kes bakalım Messi'yi sıkıyorsa... Normal şartlarda hoca-yıldız oyuncu dengesi bir şekilde sağlanır, birbirlerini sevmek zorunda değiller ama kulübün veya ülkenin menfaatini gözetmek zorundalar.
arda milli maçlarda ne oynuyor ki? ronaldo skora direk katkısı olan adam kendi milli takımında ama arda öyle değil.arda 10 senedir milli takımda ama 5 aydır milli takımda olan emre mor kadar oyuna etki edemedi.takımın star oyuncusu maçta fark yaratacak arda maalesef öyle bir oyuncu değil ama emre mor dortmunda hem mental hemde oyun olarak olgunlaşırsa milli takımımızı ileride farklı yerlere götürebilir.
Keser ya hangi dünyada yasiyorsun sen. Disiplinsizlik yapti ise kesersin, kimin nerde oynadigi önemli olmaz.
Aksini de bosuna savunma lütfen, bu heryerde böyledir.
6 ay oynamadigi halde cagiriliyordu. Demek ki birseyler olmus ki Terim cagirmiyor.
Barcelona ile ne alakasi var? Böyle diye diye simariyorlar, profesyonellik kalmiyor.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sen dünkü programdan ne anladın yada izlediğinde sana ne kattı program. Ben oyuncuların yada teknik direktörlerin televizyona çıkıp bilgilerini yada oynadıkları külüpteki yaşadıklarını oranın sistemi hakkında konuşmalarında bir sakınca görmüyorum hatta olmasını da çok isterim ama dün akşamki program gibi değil. 2 tane adam çıkmış oraya siyasi gücün etkisinde ne şiş yansın ne kebap bir Arda'yı yaladılar bir Terim'i. Sinan resmen yalvardı Terim'e al bu çocuğu milli takıma diye hatta kanalın sahibinin siyasi güç olarak araya girmesini bile istedi. Arda da beni karıştırmayın araya bu konuda kouşmak istemiyorum dercesine kendisini izole etmeye çalıştı iyi niyetliydi yada değildi orasını bilemem. Zaten program senin dediğin gibi sakıncalı olmsaydı Arda da olaya dahil olup oda konuşurdu bu konuda ama o hep futbol alakalı konuşmaktan yana oldu.
Enes olayını tam olarak bilmiyorum ama onunla bunun ne alakası var anlayamadım, orda yanlış bir tavır sergilenmişse burda da onu feyz alıp aynı düşüncede mi olmak lazım.
Bunun bozuk düzenle alakası var. Hangi başarılı avrupa ülkesinde milli takıma alınmadı diye milli maçın 1 gün öncesinde oyuncuyu televizyona çıkarıp , yorumculardan biri yalvara yalvara teknık direktöre bu oyuncuyu al hatta araya büyükler girsinde bu olay tatlıya bağlansın diyorlar.
Milli takım Barcelonalı yıldızı da Madridli yada United lı oyuncuyu da keser öyle kesemez diye birşey yok. Bir olay yaşanmış olur hangi yıldız olursa olsun kesilir. Ama bende Arda'nın şu durumda niye kesildiği açıklanmadığı takdirde bu kararın yanlış olduğunu savunuyorum. Dediğin gibi kişisel egolar yüzünden bir milli takımın kaderiyle oynanmaz.