Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem bu arda konusunda ağır saçmalıyor yıllar sonra ilk kez kendisine katılamıyorum.

valla onu bunu bilmem arda olmasada olur ama hoca giderse ardayıda alsa messiyide alsa playoff'a bile götüremez bizi gelen adam

Arda'dan zerre hazetmem ama biraz abartılı olmakla birlikte; Portekiz için Ronaldo ne ise Arda'da bizim milli takım için o.

Öyle isteyen istediğini falan kesemez yok öyle bir dünya, hadi git kes bakalım Messi'yi sıkıyorsa... Normal şartlarda hoca-yıldız oyuncu dengesi bir şekilde sağlanır, birbirlerini sevmek zorunda değiller ama kulübün veya ülkenin menfaatini gözetmek zorundalar.

Icerikleri cok bilmemekle beraber Ardanin cok haksiz oldugunu dusunmuyorum ama arda da hem oyunu (hadi onu anlarim) hem de tavirlar ile turk halkina saygisizlik yapmistir fransada

terim bu takimin hocasi , bu hiyearside denge olmaz , terim hakliysa arda karsilik veremez ,arda hakliysa ise denge olur . arda bu hiyearsiyi kirmaya kalkiyor ,bunu arda kirarsa yarin emre de kirar , yarin balta da babacan da kirar ... terim bu dengeyi korumak icin sivrilenleri cezalandirdi

ama biz yani halk olarak dogru olan menfaatci olmaktir, arda nin varligi daha cok cikarimizaysa ardaci oluruz , bu disiplin terime ve kalanlara basari olarak donecekse terimci oluruz

su ana dek cok kotu gitmiyoruz bu kan kaybina ragmen . bu aksamki mac onemli bir gosterge olacaktir. 11 haziranda bu takim 14 ya da 12 puanda olabilirse umudumuzu grubun son maclarina tasiriz

Neden, ne sakincasi var bu programin ? Arda tersi bir laf etmedi. Enes Kanter bunun yaptiginin bin katini yapdi, yinede herkes dönmesini istedi zamaninda...

Bunun bozuk düzen ile alakasi yok. Türkiye Milli Takimi Barcelona´li bir yildizini kesemez. Kac topcu gönderdik oraya. Milli menfaatin üzerinde degildir, bazi kavgalar.

Sen dünkü programdan ne anladın yada izlediğinde sana ne kattı program. Ben oyuncuların yada teknik direktörlerin televizyona çıkıp bilgilerini yada oynadıkları külüpteki yaşadıklarını oranın sistemi hakkında konuşmalarında bir sakınca görmüyorum hatta olmasını da çok isterim ama dün akşamki program gibi değil. 2 tane adam çıkmış oraya siyasi gücün etkisinde ne şiş yansın ne kebap bir Arda'yı yaladılar bir Terim'i. Sinan resmen yalvardı Terim'e al bu çocuğu milli takıma diye hatta kanalın sahibinin siyasi güç olarak araya girmesini bile istedi. Arda da beni karıştırmayın araya bu konuda kouşmak istemiyorum dercesine kendisini izole etmeye çalıştı iyi niyetliydi yada değildi orasını bilemem. Zaten program senin dediğin gibi sakıncalı olmsaydı Arda da olaya dahil olup oda konuşurdu bu konuda ama o hep futbol alakalı konuşmaktan yana oldu.

Enes olayını tam olarak bilmiyorum ama onunla bunun ne alakası var anlayamadım, orda yanlış bir tavır sergilenmişse burda da onu feyz alıp aynı düşüncede mi olmak lazım.

Bunun bozuk düzenle alakası var. Hangi başarılı avrupa ülkesinde milli takıma alınmadı diye milli maçın 1 gün öncesinde oyuncuyu televizyona çıkarıp , yorumculardan biri yalvara yalvara teknık direktöre bu oyuncuyu al hatta araya büyükler girsinde bu olay tatlıya bağlansın diyorlar.

Milli takım Barcelonalı yıldızı da Madridli yada United lı oyuncuyu da keser öyle kesemez diye birşey yok. Bir olay yaşanmış olur hangi yıldız olursa olsun kesilir. Ama bende Arda'nın şu durumda niye kesildiği açıklanmadığı takdirde bu kararın yanlış olduğunu savunuyorum. Dediğin gibi kişisel egolar yüzünden bir milli takımın kaderiyle oynanmaz.

Ne program oldu be :)

Ertem'in doyumsuzca Arda'yı yalaması, hadi kapıda karşılanmasını geçtim ama özellik Arda stüdyoya girdiğinde Ertem'in ayağa kalkıp önünü iliklemeye çalışması kopardı beni :D Koskoca adamsın bir sakin ol lan. Kamış gördümü yalamadan pas geçemiyor herif. Program boyunca da aşık gibi gözlerini alamadı Arda'dan.

Arda bildiğimiz gibi. Şov yapmayı, kendini övmeyi, biz böyleyiz şöyleyiz demeyi seven, her gittiği yere yancılarını da götüren eski bir Galatasaray'lı futbolcumuz.

Programın en komik anları ise alakasız bir şekilde Sinan Engin'in kamu spotu gibi Fatih Terim'e, Yıldırım Demirören'e seslenmesiydi. Muhabbetten alakasız bir şekilde birden bağırmaya, ortayol bulmaya çalışıyor adam :D Ama en sonunda Arda da patladı. Sinan yine "Terim, tff başkanı gerekeni yapsın" derken, Arda da "Sinan abi ikisi de senin samimi arkadaşın yani" diyerekten araya gir gibi imalı birşeyler söyledi.

Ama ben Fatih Terim'i biraz olsun tanımışsam, Arda Terim'in ayağına gidip özür dilemediği sürece affetmez. Dün gece de izlediğim kadarıyla Arda'nın özür dileme gibi bir durumu olmayacak sanırım. Orta yol bulmaya istekli. Ama özür dilemez gibi geldi bana. Dilemezse de Terim'in affetmez.

Arda'dan zerre hazetmem ama biraz abartılı olmakla birlikte; Portekiz için Ronaldo ne ise Arda'da bizim milli takım için o.

Öyle isteyen istediğini falan kesemez yok öyle bir dünya, hadi git kes bakalım Messi'yi sıkıyorsa... Normal şartlarda hoca-yıldız oyuncu dengesi bir şekilde sağlanır, birbirlerini sevmek zorunda değiller ama kulübün veya ülkenin menfaatini gözetmek zorundalar.

arda milli maçlarda ne oynuyor ki? ronaldo skora direk katkısı olan adam kendi milli takımında ama arda öyle değil.arda 10 senedir milli takımda ama 5 aydır milli takımda olan emre mor kadar oyuna etki edemedi.takımın star oyuncusu maçta fark yaratacak arda maalesef öyle bir oyuncu değil ama emre mor dortmunda hem mental hemde oyun olarak olgunlaşırsa milli takımımızı ileride farklı yerlere götürebilir.

arda milli maçlarda ne oynuyor ki? ronaldo skora direk katkısı olan adam kendi milli takımında ama arda öyle değil.arda 10 senedir milli takımda ama 5 aydır milli takımda olan emre mor kadar oyuna etki edemedi.takımın star oyuncusu maçta fark yaratacak arda maalesef öyle bir oyuncu değil ama emre mor dortmunda hem mental hemde oyun olarak olgunlaşırsa milli takımımızı ileride farklı yerlere götürebilir.

Kabul, itirazım yok zaten. Abartı bir örnek olduğunu yazmıştım, lakin Türk milli takımından bahsediyoruz zaten kaliteli oyuncumuz yok. Barcelona'da forma giyen ve son dönemde formda olan bir futbolcuyu kesme lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.

Keser ya hangi dünyada yasiyorsun sen. Disiplinsizlik yapti ise kesersin, kimin nerde oynadigi önemli olmaz.

Aksini de bosuna savunma lütfen, bu heryerde böyledir.

6 ay oynamadigi halde cagiriliyordu. Demek ki birseyler olmus ki Terim cagirmiyor.

Barcelona ile ne alakasi var? Böyle diye diye simariyorlar, profesyonellik kalmiyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Tamamen kesemezsin bilader. Kesildi isde 3 ay, 4 ay, yada nekadar ise. Her cezanin bir süresi var. Kes bakayim arjantinden messiyi tamamen milli takimdan, boca cilar keserler diri diri arjantin federasyonunu.

Enes Kanter 10 bin katini yapdi, kimse bukadar abartmadi.

Sen dünkü programdan ne anladın yada izlediğinde sana ne kattı program. Ben oyuncuların yada teknik direktörlerin televizyona çıkıp bilgilerini yada oynadıkları külüpteki yaşadıklarını oranın sistemi hakkında konuşmalarında bir sakınca görmüyorum hatta olmasını da çok isterim ama dün akşamki program gibi değil. 2 tane adam çıkmış oraya siyasi gücün etkisinde ne şiş yansın ne kebap bir Arda'yı yaladılar bir Terim'i. Sinan resmen yalvardı Terim'e al bu çocuğu milli takıma diye hatta kanalın sahibinin siyasi güç olarak araya girmesini bile istedi. Arda da beni karıştırmayın araya bu konuda kouşmak istemiyorum dercesine kendisini izole etmeye çalıştı iyi niyetliydi yada değildi orasını bilemem. Zaten program senin dediğin gibi sakıncalı olmsaydı Arda da olaya dahil olup oda konuşurdu bu konuda ama o hep futbol alakalı konuşmaktan yana oldu.

Enes olayını tam olarak bilmiyorum ama onunla bunun ne alakası var anlayamadım, orda yanlış bir tavır sergilenmişse burda da onu feyz alıp aynı düşüncede mi olmak lazım.

Bunun bozuk düzenle alakası var. Hangi başarılı avrupa ülkesinde milli takıma alınmadı diye milli maçın 1 gün öncesinde oyuncuyu televizyona çıkarıp , yorumculardan biri yalvara yalvara teknık direktöre bu oyuncuyu al hatta araya büyükler girsinde bu olay tatlıya bağlansın diyorlar.

Milli takım Barcelonalı yıldızı da Madridli yada United lı oyuncuyu da keser öyle kesemez diye birşey yok. Bir olay yaşanmış olur hangi yıldız olursa olsun kesilir. Ama bende Arda'nın şu durumda niye kesildiği açıklanmadığı takdirde bu kararın yanlış olduğunu savunuyorum. Dediğin gibi kişisel egolar yüzünden bir milli takımın kaderiyle oynanmaz.

Kesilirse, ilelebet kesilmez. Öyle bir kac ay kesersin belki, ama ilelebet kesemezsin.

Arda Turan yillarca sakat sakat bile Milli Takim icin oynadi, ve kazandirdigi basarilari bile var. Bir tavirdan dolayi, adami asamazsin.

Enes Kanter hic birsey demeden Milli Takim kapmini ekdi, Milli Takim elenince Gülme twiti atti. O da cagrilmadi bir vakit. Ama bir saaten sonra, onunda dönmesini istedik... Hatta Ergin Ataman pozitif sinyaller verdi, enesde milli takimda oynamak istedigini ifade etti. Buna ragmen siyasi nedenlerden olmadi. Sonrada darbe girisimi oldu, kapandi o konular artik.

Milli Takimdan tamamen kesilmek icin, ahlak disi birseyler yapman lazim. Bir kampda hir cikarmak, dissiplinsiz tavirlar bunun icin yeterli degil. Benzema takim arkadasinin sex kasedi üzerine santaj yapildi da kesildi. Böyle bir olayin disinda, ilelebet bir ceza kesemezsin hic bir oyuncuya.

ROK un fişeklemesiyle ahmet çakar şov olur bu gece:asd22:

Bu serefsizler oturup simdi makara yapar, bizim millet'te eglenerek izler bu adamlari. Basari gelince 180 derece dansöz gibi dönüp milli takim'i desteklemeye baslarlar.

Bir ülke'nin medya kontrolü bu serefsizlere gecmis, futbolun gelisimini bekliyoruz.

Komple sil yeniden kur su ülke'yi belki gelisiriz.

Milli takim mac kaybetmis, insanlar eglenecek, vay vay vay.

Bu gece akacak program. Cakardan nefret ederim ama simdiden kobrayi oksamaya baslamistir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt