Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

ümit çok saygısızca konuştu ama veysel abinin tepkisi neydi onu anlatamadı doğru düzgün.. yani anlattırmadılar da gerçi

ben tam tv'yi açtım veysel abi bağlandı.. ümit nasıl bi tavır takındı ki birçok taraftarın tepkisini çekmiş? ümitte onu soruyodu ahmet çakar da.. "biz ne dedik biz ne dedik" tarzı.. ben de onu öğrenemedim bi türlü.. ne dedi bu gözat?

sonra iş "sen kimsin"e gelince basarlar tabii kanalını..

çok çok gerekli olmadıkça gerek yok tribünün tv ile uğraşmasına.. oğuz altaydan sonra biter diye ümit etmiştim ama olmadı..

Hedef belli Galatasaray taraftarını, sikecilerin pisligine sokmak!! Ama güzel cevap olmuş birde tff binasına böyle bir baskın turkiyr anlar galatasarayla ddalga gecilmiyecegini!!

Benim anlamadığım bu adam hiç mi korkmuyor arkadaş. Yolda bir gün deli bir taraftara denk gelirim de dayak yerim canımdan olurum korkusu yok mu bunlarda.

Benim anlamadığım bu adam hiç mi korkmuyor arkadaş. Yolda bir gün deli bir taraftara denk gelirim de dayak yerim canımdan olurum korkusu yok mu bunlarda.

amaç zaten bu işte.milleti tahrik edip sonra ağzını burnunu kırdırtacak ondan sonra kalkıp diyecek ki galatasaray taraftarı bana bunu yaptı.ama kalkıp da geçen sene karıköyde yaşanana olaylardan için,yakılan polis arabaları için fenev taraftarına terörist diyemez.karaketerini ve şerefini sevdiklerim. :D

kurtulamadık tv programına bağlanan liderlerden, meşhurmu olmak istiyorlar anlamıyorum.

sanki sen bağlanınca herkes hizzaya girecek. 53 yaşında adamsın tv programında madara edildin. uA yı temsilen bağlandın senle beraber herkesi madara ettin.

10 defa sormuşlar hangi cümleye kızdın diye bir kere cevap veremedi. madem bağlanacaksın programa bari dersini iyi çalış öyle bağlan. yok ümit rahatsızlanınca GSlılar dua etmiş ! ne alaksı var ?

ümite ayar vereceksen tv programına bağlanmana gerek yok. git program çıkına ver ayarını.

Allah aşkına TARAFTAR TV YE BAGLANMASIN

sen bir adamla dalga geç alay et küçümser tavırda bulun ondan sonra adam sana sinirlenir suratına yumruğu çaktığında sen niye alınıyorsun ben özgürüm istediğimi derim diyemezsin herkesin sabrı vardır ama keşke ordaki güvenlik personelini yaralanmasydı o sonuçta ekmek parası peşinde olan bir insan

Birader böyle program yapan insanlar kendi söyledikleri yalanlari o kadar cok söyluyorlarki ondan sonra kendi yalanlari gercek diye inanan tipte insanlar oluyorlar.

zihinsel olarak tamamen baska bir dünyada yasiyor bunlar.

len sunlara bak basladilar antipropaganda hemen acin bakin

Imparator siz yapmadiniz ! Kendisi ve Galatasaray yapti, nasil da cakallaniyor lar yok siz sampion ettiniz biz hep

Ya arkadaşlar şu anda bu toplu saldırının tek bir açıklaması var aldık rüzgarı gidiyoruz bu ülkenin Bayerni olucaz rekabetten beslenen bu akbabalar yolsuz kalıcaklar o yüzden bütün kanallarda toplu bi Galatasaray karalaması var rekor ceza gelicek bu maçtan sonra hem klübe hem Fatih Terime bakın görün.

3 Saat oldu... ve hala ayni konu...:rolleyes:

Yahu bu Ahmet niye inatla seni 15 yılda biz imparator yaptık diyor görende uefa finalinde son penaltıyı ahmet kullandı sanar.

Ya arkadaşlar şu anda bu toplu saldırının tek bir açıklaması var aldık rüzgarı gidiyoruz bu ülkenin Bayerni olucaz rekabetten beslenen bu akbabalar yolsuz kalıcaklar o yüzden bütün kanallarda toplu bi Galatasaray karalaması var rekor ceza gelicek bu maçtan sonra hem klübe hem Fatih Terime bakın görün.

bu Ülkede Bayern olmak istiyorsan, akilli transfer yapmalisin artik. Drogba ve Sneijder iyidi, ama forumda okuuyrum diyorlar ki komik ve gereksiz olur 10 milyona defans alirsak, bu ne mantik ?

Izlemeyin su serefsizleri ...

"Bütün Türk hakemliğinin şaftı kaydı" Ahmet Çakılmış

Ümit Özat Malı "Drogba anca akhisara karşı iyi oynar"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt