Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

futbol programında herkes aynı şeyi söylüyor

artık yeter..bitsin bu kin düşmanlık

bide üzülmüş yıkılmış görüntüleri var

ondan sonra bakıyorsun

faik çetiner in yanında çavuşoğlu denilen ....

serhat ın yanında

s.soydan denilen bunak

bu ikisinin her konuştuğu kelime tahrik edici.

porgram yapımcıları gerçekten artık yeter diyorsanız samimi olun önce yanınızda oturanlardan başlayın.

saçma. her şey güllük gülüstanlık da bi çocuğun giydiği forma eksik.

Ahmet ve Sinan çok tehlikeli adamlar.

ya bunlar para aliyor bir yerden . ahmet cakarida satin almis aziz galiba ki sinan engini savunmaya basladi resmen. sinan hakli beyler ve sayre bir kac kez yakaladim....

ya onu bunu birakdimda ahmet ve bu sinan hayatlarina susamis. ahmet cakar zaten kursun yemisdi zamaninda. bir gün bu ikisine bir sey olursa kendileri sorumludur. sonra niye oldu bu facia ve sayre kimse medjada sormasin birbirine. hasta fanatikler cok var ülkemizde ki bunlar baya zorluyorlar bu kismi. bir gün elin delisi cikacak vuracak bundan birisini demedi demeyin. ne olursa olsun Allah korusun ama gidisat o yönde ilerliyor cidi cekilde.

ya bunlar para aliyor bir yerden . ahmet cakarida satin almis aziz galiba ki sinan engini savunmaya basladi resmen. sinan hakli beyler ve sayre bir kez yakaladim....

ya onu bunu birakdimda ahmet ve bu sinan hayatlarina susamis. ahmet cakar zaten kursun yemisdi zamaninda. bir gün bu ikisine bir sey olursa kendileri sorumludur. sonra niye oldu bu facia ve sayre kimse medjada sormasin birbirine. hasta fanatikler cok var ülkemizde ki bunlar baya zorluyorlar bu kismi. bir gün elin delisi cikacak vuracak bundan birisini demedi demeyin. ne olursa olsun Allah korusun ama gidisat o yönde ilerliyor cidi cekilde.

para almasına gerek yok. reyting yapalım diyip ordan burdan reklam adı altında parayı cebe indiriyorlar.

akıl var mantık var 1 milyon tl tazminat ödemek için mecbur ahmet çakar zaten. parayı çıkartacak laf-yer arıyor.. şimdi şöyle kısaca örnekleyeyim...

her işin bir o... vardır, bu da reyting ... sı

para almasına gerek yok. reyting yapalım diyip ordan burdan reklam adı altında parayı cebe indiriyorlar.

akıl var mantık var 1 milyon tl tazminat ödemek için mecbur ahmet çakar zaten. parayı çıkartacak laf-yer arıyor.. şimdi şöyle kısaca örnekleyeyim...

her işin bir o... vardır, bu da reyting ... sı

rating ugruna canlarindan olacaklar haberleri yok. yada görmezlikden geliyorlar. anlam veremiyorum. bazi taraftar stüdyo alanina basmislardi. ahmet cakar desen kursun yemis. daha gecen hafta taraftar digerini bicaklamis bok bokuna. vallah bunlarin cene yapmalari büyük cezaret olarak görüyorum yada büyük aptalik yada rus rulletini seviyorlar ne bileyim isde...

yaa bizde cıkartalım bi cocugu basın toplantısına sarı laciverte alerjim var desin o yuzden giymedim desin olay kapansın :lol::lol::lol:

beyaz tv hızla fener tv olma yolunda ilerliyor

Özellikle şu ahmet çakara gıcık oluyorum utanmadan yorumcuyum diyor... :mad::mad:

sahada drogbaya ebouye ırkçılık yapılmış bütün dünya bunu konuşuyor ve üstüne şikeci yönetim bunları savunuyor ama bunlar fener formalı çocuk yok diye arkadanda gerilim müziği çalıp fotoshoplada dışardan fener formalı çocuğu göstererek acitasyon yapmaya çalışıyor yeter ulan şerefsiz çakar yediğin tazminat yetmedi heralde ırkçılık yapıldı lan şerefsizler o muzları sizede yedirirler birgün inşallah

Bu forma olayından dolayı Uefa bizi ŞL ye almayacaktır..

Elveda Şampiyonlar Ligi müziği :sad007:

Bu arada dün gece Oğuz Tongsir yarın yeni bir muz açıklaması gelecek demişti. Kaynağı ise ekşi sözlükte -kardiyak- nickli yazardı büyük ihtimal. ( Basın toplantısından sonra belgeleri ortaya çıkaran taraftarımız) Herif sözlükte dün 'yarın çok daha kötülerini açıklıycam belgeler ile. Yapılanlar organizeydi ' vs demişti ırkçılık ile ilgili ama bugün bütün girdiği entryler - yazılar - gitmiş, postalanmış sanırım sözlükten:confused:.

Dün bu oalyı analtırken arkada fon müziğinde ölüm marşı gibi bi şarkı vardı acaba dedim biri öldü de haberimiz mi yok :) çok ciddiye alarak konuşuyorlar

[video=youtube;rgsn3Q5ukLQ]https://www.youtube.com/watch?v=rgsn3Q5ukLQ[/video]

İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 4 dk

HOPPALA: F.Bahçe-G.Saray derbisinden evvel yapılan seremonide de Trabzonspor formalı çocuk yok.. Demek ki kafa hep aynı kafa.. Bitmiş bu iş!

4.20 den itibaren başliyor seranomi.

200520131733038841377_4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt