Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

:mad::mad::mad::mad: ya yemin ediyorum varya olmaz böyle şey dün demedikleri kalmadı hatta ''futbol soykırımı'' diyen bile oldu, bide bi klip hazırlamışlar sanki fb inanılmaz mağdur olmuş gibi bu yukarıda ki renktaşların paylaştığı şeylerden sonra hiç bişey olmamış gibi program yapacaklar hakkaten bu ''spor'' programlarınada doğru düzgün bi yasa çıkması lazım, basın özgürlüğünü fütursuzca program yapmak, ağızlarına gelen herşeyi söylemek falan sanıyolar

Oğuz Tongsir kim allah aşkına? Neymiş tarafsız yorumcuymus, lan herkes amigo orda sen tarafsız olsan ne yazar? hem tarafsızlıkda neymiş, ya taraf olucan ya da yok olucan bu kahpe basında..

Oğuz Tongsir kim allah aşkına? Neymiş tarafsız yorumcuymus, lan herkes amigo orda sen tarafsız olsan ne yazar? hem tarafsızlıkda neymiş, ya taraf olucan ya da yok olucan bu kahpe basında..

Şike döneminde trtsporda idi ve ben bu adamı koyu fenerli sanıyordum :lol:

923493_385941141515469_1340069972_n.jpg

eklenmiştir belki ama.. omzuna dikkat ederseniz arkada kalmış çocuğun üzerinde sarı ve koyu bir renk var.. x ligdeki istanbulspor ve beykoz harici sarı siyah bir takım olmadığına göre laciverttir.. ankaragücü de düştüğüne göre, bucaspor da henüz çıkmadığına göre fenerdir..

işiniz hep yalan dolan..

beyaz tv yi açin. rasim anlatiyor. forma hakkinda.

Ya anlatsa nolucak Ahmet gene kudurmuş gibi saldırıyo bide benim anlamadığım bu kadar abartılacak konumu arkadaş 2 gündür fondan requim for a dream çalıyolar sanki çok büyük olaylar olmuş gibi

Ahmet Cakar niye agliyor yine

bunlara biri Mersin'in de formasi olmadigini söylesin

Ya dayanamicam artık ne var ne yok sülalesinden başlicam bu ahmet efendinin ne pis bi adammışın sen ya bi git düş yakamızdan artık.

Bunlarin amaci sadece yayina bir Galatasarayli yoneticigi baglatmak :D

Kendinizi bosuna yirtmayin, baglanmiyacaz ulan :trollface:

Bunlar yetmiyor ; Ersin Düzen ,Ahmet'in telefonuna mesaj atarak Rok'a sallıyor.

Fenerden okadar para aliyo sinan ve ahmet. Fenerli yonetici baglansin.

izleyen arkadaşlar adamların tek derdi galatasarya her türlü saldırıda bulunmak onun için adam gibi durun izlemeyin seçici olun:ayatollah:

konu nedir beyler neden yönetici baglansın istiyorlar

Fenerbahce - Galatasaray macinda da Trabzon formasi yokmus

Hadi konusun

Olurmu canım konuşurmu hiç Galatasaray'ı bir buçuk saat konuşur fenerinki ortaya çıkınca aynılarını fenerede söylüyorum deyip geçiştirirler.

Fenerbahce olunca attiklari baslik fenerbahcede UNUTU, dun galatasaray icin Attigniz baslik Galatasaray'da SKANDAL..

Olurmu canım konuşurmu hiç Galatasaray'ı bir buçuk saat konuşur fenerinki ortaya çıkınca aynılarını fenerede söylüyorum deyip geçiştirirler.

Zaten bu habere girmeden once Ahmet Cakar ''neyse bu konuyu kapatalim, fazla buyutmeyelim'' dedi

Ulan, 2 gundur bu konuyu konusuyorsunuz, Fener'e gelince konu kapansin demi?

Serefsizler iste :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt