Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep boyle deniyorda adamlar her secimde daha fazla oy aliyor :asd:

oy alma başka. ama şu halleri korktuklarini gösteriyor. şunu bile devleti aklama üzerinde kullaniliyorlar. durup dururken bu olayi göstermiyorlar bende akpye oy vermiştim. en son oyum hariç.

ha şunuda söyliyim. dogru düzgün bir parti veya lideri olsaydi devrilirlerdi. onun için hep baştalar. yetmez ama evetçiler doldu ortalik.

Alakasi carsi taraftar grubunun icinde zaten adamlar... En cok kimin macinda mesela gezi tezahuratlari felan oldu?

Adamlarin dedikleri bu girenler Carsi grubunu karistiriyor felan, butun Carsiya demiyorki adamlar... Bi kesimine ve bende katiliyorum o dedigine...

Lannnn.. Tövbestağfurullah tövbeee

yav-he-he_494584.gif

yav he he de çığır açmışsın resmen :D.

stilim değil biliyorsun, yapmam ama benim bile şu an Ertem Şener'e ve Beyaz Tv'ye twitterdan şu caps'i yollayasım geldi.

Evet asıl Beşiktaş taraftarına operasyon Beyaz TV'de yapılıyor.. Herşey o kadar net ki yapılmak istenen falan..

Ben yapiyim abi senin yerine :D

bu arada özel mesaj kutuna Terim konusunda o kadar yazdım insan bir cevap atar lan . Neyse onun üzerine ve daha önce ki yazdıklarımdan mütevellit yaparsam kendimle çelişirim ama ara sıra demek lazımmış cidden şu an bir yumuşama oldu bende :d

bu arada özel mesaj kutuna Terim konusunda o kadar yazdım insan bir cevap atar lan . Neyse onun üzerine ve daha önce ki yazdıklarımdan mütevellit yaparsam kendimle çelişirim ama ara sıra demek lazımmış cidden şu an bir yumuşama oldu bende :d

Atacam abi uzun uzun yaziyorum bitsin atacam blog aciyorum oradada yayinlayacam :D

Rasim " Kırmızı forma, flama, bayrak varsa derhal tribünden kovulmalıdır" diyor ben hayatımda bu adam kadarını görmedim...

Ertem: Carsi bir Dunya Markasi :very_drunk:

Rasim " Kırmızı forma, flama, bayrak varsa derhal tribünden kovulmalıdır" diyor ben hayatımda bu adam kadarını görmedim...

Oyle soyleme ROK bu dunyada gazetecilige ve TV yorumculuguna cag atlatti.

Bazi yorumcular vardir ornegin Sinan Engin, GS'lisi sevmez, BJK'lisi eh sever, FB'lisi sever, TS'lisi nefret eder.

Bazi yorumcular vardir Erman T. ve Ahmet Cakar bazi GS'lilar BJK'liler FB'liler sever bazilari nefret eder.

Birde ROK var. Esi benzeri yok. Dunyada seveni yok. Herkes nefret eder. Herkestende kufur yer.

ulan o maskeyi biber gazi için takiyorlar. ertem sinan rasim yalakalikta sinir tanimiyorlar.:D

gardaşlar bu arada Fatih terim tartışmaları üzerinden yeteri kadar gerginlik, trollük, kıl yün tüy muhabbeti döndü. Bir de siyaset çıkarmayın burada. valla öyle noktaya gelecek ki bu iş yakında Celtic-Glasgow taraftarı gibi bir de Galatasaray içinde tarafta arasında siyasi kimlik kavgası çıkacak.

siyaset konusunda herkesin fikri farklıdır ama kırıcı ve alaycı olunmamalı hiç bir şekilde.

bana göre kontra yapılacak her mesaj tehlikeli artık bu forumda. Ki öyle mesajlar oluyor ki kontra yapmazsam öleceğim gibi ergen vari hissettiriyor insana yaşın başın kaç olursa. Siyaset de bunun en başında geliyor. Oraya girilecekse burada sabaha kadar düzen tartışırım kafasını patlatana kadar milletin zararlı siz çıkarsınız.

Futbol da 1 sayfa yazıyorum siyasete girersem 15 sayfa mesaj yazar rekor kırarım herkese de özelden okuyana kadar gönderirim yani. psikopata bağlatmayın lan adamı :D

Ertem: Carsi bir Dunya Markasi :very_drunk:

Serkan ERDEMİR ‏@serdemir_5 dk

mutlaka izleyin.. Beşiktaş'a Kirli Operasyon ama bu operasyon gezinin provaları @_ertemsener çok özel açıklıyor #beyaztv @beyaztvspor

Ertem Şener tarafından retweetlendi

Simdi eger Geziciler bu isin arkasindaysa, ve en cokda Carsi geziye destek verdiyse...

Ah Ertem ah zaten surdan belliydi ne oldugun;

ertan.jpeg

Burda aslinda sevmiyorum forumda gezi olaylari basbakan akp filan fakat bu kadar lafi donduren, karalama kampanyasi yapan icten pazarlik li neye hizmet ettigi belli olmayan bir spor yorumcusu gelmemistir bu dunyaya. (ROK,Ertem).

Bu arada ROK hala o programdaysa tek nedeni de basbakana yakin olmasi. Ertem o yuzden gonderemiyor onu :)

Ertemin ne olduğu belli neden şaşırıyosynuzki adamın kime hizmettiği o kadar açıkki

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Serkan ERDEMİR ‏@serdemir_5 dk

mutlaka izleyin.. Beşiktaş'a Kirli Operasyon ama bu operasyon gezinin provaları @_ertemsener çok özel açıklıyor #beyaztv @beyaztvspor

Ertem Şener tarafından retweetlendi

Simdi eger Geziciler bu isin arkasindaysa, ve en cokda Carsi geziye destek verdiyse...

Ah Ertem ah zaten surdan belliydi ne oldugun;

ertan.jpeg

Burda aslinda sevmiyorum forumda gezi olaylari basbakan akp filan fakat bu kadar lafi donduren, karalama kampanyasi yapan icten pazarlik li neye hizmet ettigi belli olmayan bir spor yorumcusu gelmemistir bu dunyaya. (ROK,Ertem).

Bu arada ROK hala o programdaysa tek nedeni de basbakana yakin olmasi. Ertem o yuzden gonderemiyor onu :)

ROK degisik bir tip, orada onun eglence tarafi cok (biraz deli ama), sakincali gelmiyor bana, ama digerleri cok yalakalik yapiyor, hele Ertem ve Sinan 1 numara bu konuda:smile:

dedektifler e bak Beyaz Futbol da

Yalnız haksızda sayılmazlar bence. Gezici falan kısmını geçtimde. Olayın içinde farklı bir parmak var yani bu belli.

Şimdi sorarlar adama hani tüm suçlu Meloydu. Karaktersiz adamlar haftalarca melo melo diye öttüler. Hiç biriniz masum değilsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt