Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varya koyacaksin bunlara iste, sirf bunlarin dansoz gibi oynamasi icin devre arasi bi kac transfer yapacaksin, sezon sonu sampiyonluk ozaman gorurler..

lan bunlar niye öldük bittik havası yaratıyolar ya,yok 14 sene sampiyon olamadıgımız zamanları felan hatırlatıyor,tamam kötüyüz ama bu ne lan,4.sıradayız 9 puan fark var,oynanacak 24 mac var,sacma sapan isler

Ya diyorum ya taraftari psikolojik anlamda etkilemeye calisiyorlar. Programin basinda anladim Ertem girisi yaptiginda. Sürekli soru sorurken yorumculari bile yalan iddialar ile etkilemeye calisiyor.

sanki yargıtay kararını biz bekliyoruz. damardan giriyor şerolar

3 yıl önce bile bu kadar haberler yapılmıyordu.

Abi cidden biz çok büyüyoruz galiba.

Acayip bir saldırı var.

Galatasaray a olumcul hastalik bulasmis gibi konusuyor hala, aids olduk gibi artik sayili gunler kalmis sanki, bunlar adami gercekten hasta ederler vallah..

ümitin zoruna gitti mektup sanki ananı bacını öptüret GS'den vazgeçme demiş gibi bir insan bu kadarmı odun olur

sadece biz sorunlu kulubmuyuz? diger kulubler de hersey gulluk gulistanlik mi?

bombayi patlatti ::DDevet beyler gece 12 den itibaren Drogba herkes le gorusebilir,

nolcak sanki Ertem.. :p

iyice bocaladi, Sneijder de sezon sonu serbest mis :DD:DD

ertem bu gece 12'den sonra drogba serbest kaldi diyor suan her hangi bir kulup bedava alabilir diyor

Ulan Cakar'a bak, Ertem Sneijder görüsemez diyince ben Drogba icin konusuyorum diyor. Bir kac saniye önce Sneijder görüsüyor bile diyen hangi ayidi?

Hatamız varsa düzeltsin Galatasaray yönetimi diyor. İşimiz gücümüz yok, sizle mi uğraşacağız? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt