Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERTEM de amma yavsak, Buffon, Muslera dan cok cok cok daha iyimis..

Yok daha neler, ha 4-5 sene once evet derdim. Ama adamin eski refleksi bile yok daha..

Galiba Muslera nin son 3 yilda ne kadar iyi bir kaleci oldugunu gorememis.

Teker teker oyuncu kalitesi kıyası ergenliğini ben forumda bile görünce kızıyorum ( ki zamanında ben de yapmışımdır, ama artık katlanılamaz geliyor, ve burada kimse para kazanmıyor bunu yaparken) ama senede ortalama bu programdan 1 Milyon Euro kazanan adamlar gelmiş 1 saat bunu konuşuyorlar utanmadan.Yazık lan size

Memlekette, sporda, futbolda mesele mi kalmadı da ergen hesabı yapıyorsunuz. Yok Muslera mı, Buffon'muymuş? Saha da Sabri gibi futbola tepki olarak gelmiş adamlar olmadıkça o gün kim daha çok yüreği ile oynarsa o avantajlıdır, kimin taktiği daha tahmin edilemez ise o daha iyidir. Bu kadar basit.

sinan engin bizim engin ataman icin eze eze yendig lafa koymus sen kimsinden obradovic senin aldign her bir kupa icin 3 kupa vermis diyor .. bir tek basketbola el atmadiklari kalmisti

Ahmet C. : Asamoah siyah?

ROK: evet ama Alman Asamoah degil :DD

arkadaşlar hepinizden rica ediyorum... ertem'e, rasim'e, çakar'a, ümit'e twitterdan mesaj yağdırın... ogün yaptıkları kıyaslamayı aynen haftasonu programında da yapsınlar... azıcık şerefleri varsa çarşamba günü yapılan maçın ışığında tekrar bir kıyaslasınlar... tekrar kıyaslasınlar da biz de biraz eğlenelim...

yav telegolün bile gene bir tutarlı tarafı var. en azından toroğlu gibi doğru veya yanlış aklındaki düşündüğünü söyleyen bir adam var üslup olarak çok hoşuma gitmese de. bir de arada komik muhabbetlerde dönüyor keyifli oluyor. ama şu beyaz mıdır derin midir futbol programı tam olarak uzaktan kumandalı piyon. şimdi bizim üzerimize saldılar. adım gibi eminim emir ile hareket ediyorlar. dolayısı ile kim olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde. bu kanalın gerçek sahibinin kim olduğunu biraz entellektüel olan bir insan bile bilebilir. dolayısı ile asıl iş ise mart ayında taraftarımıza düşüyor. umarım taraftarımız gereken tepkiyi gerekli olduğu yerde verir.

ya izlemeyin şu programları allah aşkına ya. bu proğramı izleyipte ne kazanıyorsunuz çok merak ediyorum. rezillik diz boyu, laubali laubali konuşmalar, düzeysizlik, abartı,yalan haber, allah ne verdiyse sallamasyon. yani neresinden bakarsan bak ofsayt.

ya izlemeyin şu programları allah aşkına ya. bu proğramı izleyipte ne kazanıyorsunuz çok merak ediyorum. rezillik diz boyu, laubali laubali konuşmalar, düzeysizlik, abartı,yalan haber, allah ne verdiyse sallamasyon. yani neresinden bakarsan bak ofsayt.

O zaman sen bi futbol talk show yapta izleyelim B.okatan efendi.

BUGÜN GÜNLERDEN BEYAZ FUTBOL

GURBETTEKİ NİŞANLIMI BEKLEMEDİM BU GECEYİ BEKLEDİĞİM KADAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt