Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaşı, maganda resmen ağladı, eziklik psikolojisi yaşıyor, tipik fenerli kafası var.Zeminle rezil etmişiz güya, kendi kulübünün rezilliklerinden bahsedemiyor, ROK olsaydı da cevap verseydi keşke.

ROK da bizi temsil etmiyor işte. O da ayrı bir bela.

Adam gibi kafası çalışan Galatasaraylı koysalar karşısına bunu yer orada.

Beyler tweet, face, tel, mail nerden ulaşabilirseniz ulaşın, herkes şu beyaztvye tepkisini göstersin, adamlar dakikalardır hakaretler ediyor, sessiz kalmamalıyız, beyaztvyi her yerden taciz etmeliyiz..

feneri yakalamaya çalışın dedi ahahaha bu adam nerde yaşıyor pardon adam dedim lan maganda diyecektim

öyle küfürler etmek istiyorum öyle dünyasından cehenneminden girmek istiyorum ki şu ayının ama şöyle güzide bir forumda şu adam yüzünden ceza alamam. İnsanlığıma yakıştıramam. ama şurada şuurların sigortasını indirdi. Avrupa ya rezil etmişiz bu ülkeyi neden stadı van stadına çevirmişiz traktör sokmuşuz eli kürekli adamlar sokmuşuz. evet renktaşlar rezillik buymuş. Ulan adama sorarlar şikeden babanın oğlu mu ceza yedi, cas davası onurumuz diye şerefimiz diye diye gezdiniz geri çektiniz ceza gelince tıpış tıpış yine gittiniz ırkçılığın dibine vurup birde adamı canlı yayın da konuşturup 75 milyona yalan söylediniz. Yıllarca aldığımız ülke puanlarının içine ettiniz. 0 çektiniz. Elektirikleriniz kesildi. ya daha ne yazarım da değmez. Ümit Özat !! sen ve senin gibiler oldukca bu ülkede futbol ... neyse izlemeyin izletmeyin kapatın gitsin !

Ulan biz niye Fener'i yakaliyoruz onu da anladim. Hangi konuda? Serefsizlik konusunda mi? Onursuzluk konusunda mi?

Üzüldügüm tek birsey var;

Bu adama cevap verecek bir kisi cikmiyor camidan. Bir diger üzüldügüm konu ise, bu yorumlarina izin verilmesi. Ülke adina utanc verici.

Hazır Sedat Doğan cezalıyken bağlansın kanala. Saydırsın..

lan yok mu ultra birileri,baglansın yayına suna versin cevabı,öyle tek taraflı olmaz bu is,sen ordan konus cevap hakkı nerde

Adamların istedikleri zaten kanala Galatasaraylı bir yöneticinin bağlanıp engelli kapsamında yorumculuk yapan ümit aoüzata giydirip reyting meyting alması.. Bu herifleri bir bizim forum izliyor heralde.. Oturma organımda konuşuyor ümit gözat kadar .

ya oldu ki biz bayern i barça yı bile geçsek bu yüzsüz çıkıp yine kuş beyniyle dalga geçtiğini sanacak. ciddiye almamak lazım

Birde taraftara serefsiz demesi varya. Ulan nasil der. Ertem niye susuyor ULAN? ROK Arsenal paspas yapti dediginde harcadi ROK'u canli yayin da.

Sifatina ..........

Acınacak halde ya, ne yapmaya çalıştı anlamadım zaten. Neyse çok üzmüşüz çok, hep de üzeceğiz. :D

ya cok degil daha gecen sene bizim taraftarlar basmadı mı bu kanalı,bu adi herifler hala nasıl bu kadar kolay saldırabiliyolar

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vni4TLV-XF0[/media]

Ne dualar etmiştim sana o an.

Yazıklar olsun bana. İt oğlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt