Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayı nın mantığa göre pirlo da pogba topçu değil birini manu birini milan bedava ya elinden çıkardı ulen şu akıl fukarasının karşısında ben olacaktım toplanmış 3 tane mal futbol yorumluyor

Olum bunlar ne ezik camia 7 gol yedikleri takimin adini - ustelik rakip 3-4 kisi eksik olmasina ragmen - 6s yaziyorla

Ulan sahasinda kupa kaldirdigimin cocuklari daha tarihinizden haberiniz yok tescilli sikeci 7enevbahceliler :)

hala alttan isitma yok diyorlar teh Allahim..

Ertem Umit e spor yapiyormusun diyor? hahahahahha

adamin surati karpuz gibi, et baglamis :DD ne sporu ?

Forumda su yeni uygulama ne böyle ya. Son yazilanrda zaman fln eklenmis. Hos durmuyor. Eski hali daha iyidi.

ümit efsane harbiden. sacmalamada mallıkta çavuşoğlu bunağını gecicek bu hızla kısa sürede

Çavuşoğlu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor zamanında nasıl dua etmiştim buna

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler,Ümit hanzonun teki,kalecileri Volkan gibi,sinirlerine hakim olamiyorlar,herseye sari lacivert gözlükle bakiyorlar,söylediklerini,yaptiklarini dogru saniyorlar,ciddiye almamak lazim,asil büyük serefsizler Rasim ve Ertem

beyler hem adamlar dan nefret ediyosunuz hem de maşallah her hafta fenomeni olmuşsunuz kaçırmıyorsunuz programı,reyting kazandırmayın şunlara,şike sürecinde boş muhabbet dönüyordu bende izliyordum ama artık izlenecek yanları yok bunların

Bu programdakilere komple kufur etmek serbest olsa keske.

Ertem: Muslera çok iyi bir futbolcu.

Ümit: Juventus niye almadı o zaman?

Ertem: Sneijder çok iyi bir futbolcu.

Ümit: Juventus niye almadı o zaman?

Ertem: Sneijder ile Man U ilgileniyor.

Ümit: Man U ilgilenmez, direk alır, sormaz.

Ertem: Galatasaray ile Juventus aynı zeminde oynadı ve Galatasaray'da kötü zemine rağmen gol attı.

Ümit: Olsun Galatasaray'ın yenme şansı %1'di.

Böyle iğrenç muhabbetler dönüyor, 6222 yasası diyip duranlar, bu programa nasıl müdahale etmiyor ilginç. :)

Bkz USTA...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt