Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kendi futbolcusunu tekmelemiş :). Türk futbolunun rezilliği işte Semih'e çift dalan dallamaya kırmızı veremeyen öküzlerin bulunduğu futbol sisteminden ne beklersin.

Başbakan talimat vermiş, bir adam tutun BJKlı olsun, maçta sahaya atlasın diye. "Niye böyle bir şey yapıyoruz ki başbakanım?" diye sormuşlar. "Hiç i.neliğine" demiş.

Al sana komplo işte, zorla siyasete bağlamaya çalışanlardan nefret ediyorum. Yağmur yağsa siyasi bir komplo var diyecekler tövbe tövbe...

Okuduğunuzu anlamıyor musunuz nedir anlamadım? Siyaset BJK'ye karşıdır demiyor bu iddiada. Tam tersini söylüyor. Siyasi bir komplo varmış gibi gösteriliyor diyor.

yeni acdim...ROK show daha yokdu dimi? :D

bide ne "kural hatasi" olmus ??

Olayı cözdüm :) Yıllık 5 milyon € isteyip futbol oynamayan Fernandese en sonunda böyle dalarlar:))

ouuuu Ümit Agirabiye bak... ic organa kadar basarmis'di..Almeide cok iyi yapmis

Okuduğunuzu anlamıyor musunuz nedir anlamadım? Siyaset BJK'ye karşıdır demiyor bu iddiada. Tam tersini söylüyor. Siyasi bir komplo varmış gibi gösteriliyor diyor.

"Adam BJK'li kasımpaşa tribününe girmiş ve oradan atlamış. BJK'lileri sevmem hele çarşıyı hiç ama adamlra bu maçta haksızlık yapıldı işte. Organize bişey var burada."

ben yazdığın yorumun bu kısmına ithafen yazdım.

ahmet cakar ne saclamadi oyle verdigi ornege bak benim hanim gece senin evindeyse umita eve hirsiz giriyorsa suclu sensin diyor

kasimpasa ceza almasi gerekiyor kast ediyor

hahahahaha

benim takım arkadaşıma da sahada böyle biri girip vursa bende adama tekme tokat dalarım,almeida nın yaptığı doğru bence

beyler bjk nin agladi kural hatasi fln...Hakem ne ypadi?

Eksi puan gelemez . UEFA geçen gün açıklama yaptı . Bir ülkede ne yapılmışsa diğerinde de aynısı uygulanmak zorunda. Düşürüp eksi verebilirler.

Burası Türkiye Fb'yi kimse düşüremeze girmeyin , Uefa öyle bir ayar verir ki ülkeye top sokamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt