Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.R.A içerde kaybetmemiş.

Mancini hepsini kazandı yahu beraberliği bile yok adamın

Bu sene Türkiye'nin en basarili hocasi su an Mancini'dir. Bunu objektif olarak söylüyorum. Dalga mi geciyor bunlar?

Cikar sen Ersun'un karsisina Madrid, Juventus gibi takimlari. Bakalim ne oluyor o mal oglu mal. Salzburg cikti dagildilar. Ama bunlar zaten hep analarinin ligine göre yorum yaparlar. Fenerbahce gibi lokal beyinli zihniyetler.

Bence de Mancini o enkazı toparlamak her babayiğidin harcı değil, azıcık şansı da yanında olsaydı puan farkı bu kadar olmazdı.

Bu sene Türkiye'nin en basarili hocasi su an Mancini'dir. Bunu objektif olarak söylüyorum. Dalga mi geciyor bunlar?

Cikar sen Ersun'un karsisina Madrid, Juventus gibi takimlari. Bakalim ne oluyor o mal oglu mal. Salzburg cikti dagildilar. Ama bunlar zaten hep analarinin ligine göre yorum yaparlar. Fenerbahce gibi lokal beyinli zihniyetler.

Bunlar ancak zaten bizim ülkemizde TV'de futbol konuşabilirler. Bu nasıl bir saçmalıktır arkadaş ya. Reşit Akçay'ı bile Mancini'nin önüne koydular.

En azından mancini bir sistem oturtmaya çalışıyor.Takım yavaş yavaş kendine gelmeye başladı.Bam güm bam sisteminde oynamıyoruz.

Arkadas bunlar ne sallayip duruyor anlamis degilim. Yok Evra, yok Baris. Sallama haber yapiyorlar.

Barış Başdaş gelirse iyi olur 3 tane Serdar Aziz eder.

Niye ayıp etmiş olsun ya?

Fatih Terim'i kim tanır avrupa'da ancak İtalya.

Sneijder Drogba Mancini her yerde tanınıyor.

Yekta Barış takası gayet temiz iş.. İki tarafın da işine yarar.

Sosyal Medya da Evra ismi çok geçince yönetime sormuşlar, haberimiz yok cevabı alınca ordan Evra Galatasaray yolunda diye düşünmüşler !!

Beyaz TV.....:dejection::dejection::dejection:

Bence de en iyisi Ersun'du, kolay değil Fethiye Saint Germain gibi bir takımla ile kafa kafaya mücadele etti, neredeyse eleyecekti hatta. Bu bile Ersun'un en iyi olmasına yeter de artar bile.

Ulan bunlar nasil serefsizler böyle.

Ilk yarinin olayini soruyorlar ve hicbiri Galatasaray'in gruptan cikmasi demiyor. Ulan biz olmasak türkiye futbol anlamda haritadan yok olacak.

Bu Cakar cok akilli insan aslinda. Ama ayni anda futbol sinirlarinda cok geri zekali ve beyinsiz bir yorumcu.

Istiyorki hep 1-2 milyona oyuncu alalim. Iste vizyonsuz beyinsiz insanlar. Biz Avrupa'da oynuyoruz vizyonsuz serefsizler.

ulan bunlar acayip tirsmis bizden. simdi bizim transferleri sorguluyorlar. sinan engin "ben besiktas'ta böyle transferler yapsaydim kovarlardi beni". serefsizin oglu senin yaptigin transferleri herkes biliyor. para var bizde transfer yapip güclenecegiz diye herkes Göteborg olmus.

Riera 3 milyon almamalı haklı ama seninde tv de yorum yapmaman lazım biz napalım 2 nizide çekiyoruz işte olan bize oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt