Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya çekme şu ümiti gevrek gevrek kaşınıyor ne saçma program yapıyosunuz.

sinan engin dogru dıor hadi türk olarak oynasa iyide madem yabancı alcaktınız başka adam mı yoktu

Sinan niye bu kadar mal?

Dogru diyor Sinan herseyide abartmayalim arkadaslar.

Izet Hajrovic türk satüsünde oynarsa cok müthis olur, rahatlatir bizleri. Ama yabanci kalacaksa sacmatransfer kabul edelim.

Ben bunu su 2 oynadigi maca göre demiyorum. Sakatliktan cikti zaten zamana ihtiyaci var.

Bunlari hala izliyormusunuz ? Ben bunlarin suratini gorunce agizimdan kufur eksik olmuyor. Bu yuzden kanali sildim, sizlerde silin bence..

Sergen i Sinan engin bile haklı bulmadıysa ne kadar yanlış olduğu ortadadır.

Ümit Özat Mancini geldiğinden beri çoğu konuda GS'lılardan çok savunuyor hocayı ilginç.

Izet Hajrovic türk satüsünde oynarsa cok müthis olur, rahatlatir bizleri. Ama yabanci kalacaksa sacmatransfer kabul edelim.

Ben bunu su 2 oynadigi maca göre demiyorum. Sakatliktan cikti zaten zamana ihtiyaci var.

Bence en gec sezon sonu yerli olur

o senin dedigin anlamda söylemiyor. bu herif bütün topçularin star olmasini istiyor.

bu 8-0 saçmaligini ortaya attilar. herifin ahini aldilar. ha 8-0 mi diyorsunuz diyip allah tokatini patlatiyor.

LİVERPOOL 8-0 TİNERTaŞ

92-93 sezonu son maci oncesi averajda 45e 43 öndeyiz daha adamlar neyi tartisiyo millete laf lazim iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt