Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu disina cikmis yine bu topicte. Bi bitmediniz..

[attachment=7400:cece1f5524bdf3c414f6b9288ac73ef9_k.jpg]

Ekli dosyalar

• cece1f5524bdf3c414f6b9288ac73ef9_k.webp
    cece1f5524bdf3c414f6b9288ac73ef9_k.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 115
Bu arada ben ulkenin menfatini dusunurum. Iyise iyi derim, kotu ise kotu derim. Son 10 yildaki gelisimi inkar edecek halim yok. Siz neden bu yuzden sayginizi bozuyorsunuz anlamiyorum, ama bu zihniyetiniz surekli maglup oluyor dikkatinizi cekerim. Az laf, cok is yapan kazaniyor iste kac kere kanitlanacak daha. Kendinize yazik ediyorsunuz.

Gerçekten son 10 yılda pek çok baba ve oğul pek çok gemi sahibi oldu. Şirketler kurdu,kanallar aldı,istediğini içeri attı istediğini öldürdü vurdu katletti. Bu gelişimi hepimiz kabul ediyoruz.

Cam, cerceve indirene, polis'i linc edene, polis'e molotof kokteyl atana vandal dediysem abartisiz bir tabir kullanmis olurum.

İki kere kibarca terbiyesizliği bırakmanı rica ettim. Üzerine insanları sağduyuya davet ettim ama görüyorum ki gene boşuna uğraşmışım. Karşımda buna değecek bunu anlayabilecek biri yokmuş.

Konu siyasete kayarsa ilgili kişiler konudan süresiz uzaklaştırılacaklar.

ARKADASLAR LÜTFEN GEREKSIZ SIYASET YAPMAYALIM, ASIRIYA KACANLAR CEZA ALACAK.

Arkadaşlar bu kanal ahmet çakarın kara çalma olayını siyasallaştırıp içimizdeki akp oy veren renkdaşlarımızı aklını çelip sesini çıkarmamasını sağlamaya çalışıyorlar.Buna sakın kanmayın renkdaşlarım allah aşkına. Gidip kime oy verirseniz verin. Ammaa sakın bu ahmet çakarın attıgı çamura sessiz kalmayın. Bu kanalın Galatasaray düşmanlığına asla göz yummayın. Eğer göz yumarsanız diğer kuduruk kanallarda ilerde bunu fırsat bilip bize saldırmaya başlayacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt