- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Beyler sakin, siz de hakarete başvurursanız ne farkınız kalır ondan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sayginizi bozmayin.
Ağzımı bile açmadım ve bana vandal ve çürümüş dedin. Şimdi de saygınızı bozuyorsun diyorsun.
Bence daha fazla çirkinleşmeden sus.
Galatasarayli olup akp´ye oy verenin aklindan süphe duyarim...tabii gercekten galatasarayi seviyorsa..
Konuşan g.. kılları görüyorum hala.bu kadar duble yol yapan adamlar kesinlikle yolsuzluk yapmaz adam çalıyor ama çalışıyor!!!

Bu arada ben ulkenin menfatini dusunurum. Iyise iyi derim, kotu ise kotu derim. Son 10 yildaki gelisimi inkar edecek halim yok. Siz neden bu yuzden sayginizi bozuyorsunuz anlamiyorum, ama bu zihniyetiniz surekli maglup oluyor dikkatinizi cekerim. Az laf, cok is yapan kazaniyor iste kac kere kanitlanacak daha. Kendinize yazik ediyorsunuz.
Şşşşş lafını bil dangalak göt kılı...İnsanın asabını bozma Bilalın Yalağı...
Beyler sakin, siz de hakarete başvurursanız ne farkınız kalır ondan.
Cam, cerceve indirene, polis'i linc edene, polis'e molotof kokteyl atana vandal dediysem abartisiz bir tabir kullanmis olurum.
fenerin piskolojisini konusuyorlar
yuh artik pes valla
galatasaraya yapilan pislikler bile akp´yi oy vermemek icin yeterli bir sebeb..öbür konulara girmiyorum bile..:encouragement:
ARKADASLAR LÜTFEN GEREKSIZ SIYASET YAPMAYALIM, ASIRIYA KACANLAR CEZA ALACAK.