Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90milyar dollar ülke borcu olmuş 400 milyar dollar, euro ucmuş 3lere dollar o bicim, ülkeyi50% bölenler var ve diğer50% ye tehdit edenler var. Evde zor tutuyoruz diye misali, b millet ayakabı kutusu içinde ayakabı zor alıyor yada alamıyor bile bazıları tonca para dolduruyor oraya. Nasıl ülke menfati anlayışı bu ? Vay annasına be.

bursa maci verdiyi ima edince kimse araya girmez

rok birsey diyince ertemin eli ayagi birbirine dolasir

Yav herseyi gecdim fenere bu hükümet 3 milyar tl degerinde arsa tahsis etmis bir kere bile bunun lafini etmediler ama Galatasarayimiza bir stat yapildi diye allahin kurusu lafini kullandilar. Bizim Ali Sami Yen arsasini vermemizide hice sayiyorlar zaten bizimdi diye, ulan gücünüz yetiyorsa stat yapmadan mecidiyeköyden cikarsaydiniz ozaman derler adama.

Örtülü ödenekden verilen paralari, isadamlarini arayip yav ferit fener zor durumda bir transfer yapsana gibi seyleride saymiyorum bile, sunlar bile yeterli.

Birde sözde HÜR spor yorumcularin bizim spk olaylarini anlatirken bunlari konusmamasinida manidar buluyorum.

bizim yönetim veya başkana da "bunlar" , "bana bak ünal başkan" falan gibisinden konuşuyorlar. yav bunların da hizmet ettikleri zihniyetinde yatacak yerleri yok yemin ediyorum.

daha demin parmagini kameraya sokup ahkam kesiyordu sinan pandasi..la bunlari adam yerine koyanin allah bildigi gibi yapsin..bugün baktigima pisman oldum.,kafam sisti yemin ederim..

Arkadaşlar birbirimizi kırmayalım. Elin hökümet yagcıları yüzünden burda birbirimize dşümeyelim. Uyanıklara bak. Galatasarayın içinde siyaset menfaati yüzünden Ahmet Çakara cephe alınıyomuş. Oh bee ne güzel ahmet çakar bize ana avrat sövecek bizde bunların desteklediği belediye başkanı kazansın diye iyi sövdün bize dillerin dert görmesin mi diyeceğiz. Şark kurnazı bunlar.

kanalın sahibini herkes biliyor

sunucu yalamacı

diğerleri dansöz , yalamacı

sizde bunları ciddiye alıp tartışıyonuz

Bu dansöz ROK'a güvenmeyin daha dün fetoya toz kondurmazken geçen hafta ulusal kanalda fetoya sallıyordu yarın emir gelsin Fb TV de bize sallar

Bu arada siyaset konusu tabii ki kapansin, ve bir daha acilmasin. Herkesin fikri, gorusu kendine sonucta. Onemli olan bu konulara sagduyulu ve iyi niyetli yaklasmak, fikir ayriliklari herzaman olur ve zenginlik olarak gorurum. Kimse kimseyi desteklediklerinden dolayi yalaka, ne bilim kili diye itham etmese kendilerini daha saygin bir kisilik olarak sunarlar. Lutfen.

orda laf ettikleri emir sarıgül değil mehmet karlı olabilir yalnız.mehmet karlı hep gezideydi zaten.

Yav herseyi gecdim fenere bu hükümet 3 milyar tl degerinde arsa tahsis etmis bir kere bile bunun lafini etmediler ama Galatasarayimiza bir stat yapildi diye allahin kurusu lafini kullandilar. Bizim Ali Sami Yen arsasini vermemizide hice sayiyorlar zaten bizimdi diye, ulan gücünüz yetiyorsa stat yapmadan mecidiyeköyden cikarsaydiniz ozaman derler adama.

Örtülü ödenekden verilen paralari, isadamlarini arayip yav ferit fener zor durumda bir transfer yapsana gibi seyleride saymiyorum bile, sunlar bile yeterli.

Birde sözde HÜR spor yorumcularin bizim spk olaylarini anlatirken bunlari konusmamasinida manidar buluyorum.

Galatasaraylılar gerçekleri görüyor renkdaş merak etmesin kimse ve mart sonunda gerekli yerde gerekli ve demokratik şekilde gerekli tepkilerini çok ağır bir şekilde vereceklerdir. benim bundan zerre şüphem yok. ayakkabıkutususporlular istedikleri yere versinler sonları değişmeyecek.

Bu ertemin götü neden böyle kalktı onu ben hala anlamadım 1 program yaptın diye kendini bi bok zannetmeye başladı herid.

orda laf ettikleri emir sarıgül değil mehmet karlı olabilir yalnız.mehmet karlı hep gezideydi zaten.

Candan Erçetin, Mehmet Karlı, Emir Sarıgül

Beyaz tv boşuna düşman değil bize :D Tabii özünde bunlar boş muhabbetler, bu programların etkilerinin çok dar olduğunu düşünüyorum. Şu saatte kendi kendilerine konuşuyorlar biz de geyik olsun diye takip ediyoruz :D

daha demin parmagini kameraya sokup ahkam kesiyordu sinan pandasi..la bunlari adam yerine koyanin allah bildigi gibi yapsin..bugün baktigima pisman oldum.,kafam sisti yemin ederim..

ben ciddiye aldığımdan değil zaten döt korkularını izlemek görmek keyifli oluyor renkdaş :cigara: sonları çok yaklaştı zaten kimse merak etmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt