Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar benim anlamadığım burdaki bazı arkadaşlarımız ne duyduda bu kadar emin konuşuyorlar küme düşürme nöbeti bile açtılar yahu ortada fol yok yumurta yok ..bn anlamadım bu işten birşey ??

itin köpeğin derdi biz olmuşuz ne mutlu ya iyi ki Galatasaraylıyım

Angut kuşu tamam senin elinde onlar var da rakiplerindeki topçuları da saysana :asd:

Bu ümiti var ya ıslak odunla dövmek lazım aslında.

Sizce küme düsme olurmu? Bu Sinan yok olmayacak falan dedi. Cok merak ediyorum ya.

Umit cl macimizi izlememis ama izlemeden yorum yaiyor :)

Eminim chelsea'nin tek macini dahi izlememistir.

Sinan engin bile bugunku fulham chelsea macini izlemis :)

İste turk basini :)

bunlara harbiden aciyorum. gülüyorumda. ULan GS SENİ ORDa temsil ediyor. sen orda şansi yüzde 1 miş. mancini yüzde 80 demiş çevirmen söylememiş. haz aliyorlar garipler

hajrovic yarın 2 gol atsa da sinan abin yutsa yine laflarını :D

Çeptalk

bunlara harbiden aciyorum. gülüyorumda. ULan GS SENİ ORDa temsil ediyor. sen orda şansi yüzde 1 miş. mancini yüzde 80 demiş çevirmen söylememiş. haz aliyorlar garipler

Allah Nasip eder yenersek kuracağı cümle aynen şu

Kardeşim ben Galatasaray'ın turu geçmesine sevinirim niye Galatasaray elensin istiyim ki bik bik bik diye ötmeye başlar.

Helal olsun ümite en doğru yorumu bu oldu: "sneijder varken mecbur ya (yektalı-ceyhunlu iki forvetli) 4-3-1-2 oynayacaksın veya (yektasız-ceyhunsuz tek forvetli) 4-4-1-1 sistemini oynatmak zorundasın.."

Bunları izleyip sinir hastası olacağım,

Sonra küfür edip günah işleyeceğim,

Sinirlenmenin sınırını kaçırıp kalp hastası olacağım,

Evde çoluğun çocuğun kalbini kıracağım vs vs vs...

Ne gerek huzurumu bozmaya...

Hem normal insanlar yok ki karşınızda...

Normalini geçtim insan yokki... :happynew:

Sinan doğru söyledi bence 25 milyon euro ya iki tane zımba gibi oyuncu alabilirdik salih+hajro+burdisso yerine astori+di maria falan alınabilirdi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt