Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sucu 4. hakemin ustune atti onursuz Firat, neymis o anda orali degilmis.
Ahmet de lafi iyi yapistirdi: yalan konusuyor dedi, mac tekrarlanmasin diye.

Lan ilk defa izliyorum programı,hep dalga geçiyordum önceden. Bune böyle :D Süper programmış :D

Firat in yalanci oldugunu canli yayinda kanitladilar, tam onursuz karaktersiz hakem cikmis bu..

CAvNtYKVAAA-B84.jpg

Tarık Çamdal, Veysel bizde oynarken de 90 dakika otobana çeviriyorlar sağ kanadımızı.

Veysel'i 400 bin euro bonservis ve 300 bin euro alacaktan vazgeçerek aldık. Tarık'tan dolayı bu da pahalı gibi geliyor.

Sinan Engin: Si..... diyordu 75% soyleyebildi :D

Vay la senaryoya bak.Bunun filmini çekseler giderim izlemeye müthiş senaryo yazdı Ahmet Çakar malı :D

Helal Sinan Engin bozuk saat misali arada doğruyu gösteriyosun.

Ahmet Çakarın tapeleri bi koyunda görelim nerenin köylüsüymüş arkadaşlar

Ahmet çakar tam şerefsizin teki.
Çocuğun geleceği ile oynadı resmen. Yasin -telles-sneijderi durdura bilecek birisimi veysel , ki yinede bir sürü top kapmış çocuk macda.

Ahmet Çakar'ın yaptığı kaleciyi geçip kalenin önünde topu gezdirmek geriden gelen adama golü attırmak.Herşeyi söylüyo insanların kafasını bulandırıyo ama şike demiyo şerefsiz.Çok çakal.

Ya bi izleyim dedim komik mi diye.
Sinirli sinirli kapatım vallahi. Bunlar izlenmez arkadaş. Komik taraflarıda hiç ama hiç yok.
Seviyesiz , ahlaksız model insanları toplamışlar bir araya hadi eğlendirin milleti denilmiş.
Sevk meselesi demeki. Bu tarz insanları sevenlerde olabilir tabiki.

Cok üzülüyorum dünden beri Veysele. Ulan köpekler siz kimsiniz de gariban bir futbolcuya bu damgayi vuruyorsunuz?

Allah belanizi versin, masum cocuga böyle seyler ile itham etme hakkini nerden buluyorsunuz lan?

Ulan bu ülkede sike ISPATLANDI tapelerle, fotograflarla binlerce BELGELERLE. Mis gibi üstü örtüldü, onu niye konusmuyorsunuz hic? Azizin hala disarda gezmesini, sikenin basaktörlerinin hic bir ceza almadan ellerini kollarini sallaya sallaya ortada dolastigini niye konusmuyorsunuz.

Vallah bizim kulüpdeki yöneticiler eger adamsa bunlara dava acar, Veysel'i de korur arkadas. Artik bizim topcumuz degil falan beni ilgilendirmez, düpedüz sike ile sucluyorlar lan bizi. Buna sessiz kalacak yönetimin allah belasini versin.

Herifler Ömer Toprak'ın gelmeyişini eleştiriyolar.Ulan gerizekalılar Volkan bırakıp gitti sebepsiz yere ceza almadı.Bu adamın geçmişinde Gökhan'la olayı oldu adam haklı olduğu yerde haksız duruma düşürüyolar.Gelme Ömer kal koçum sen orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt