Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4LyvbA.jpg

Büyük Galatasaray'lıdır Ahmet Çakar..

Ahmet çakar ahlak diye bir şey yokdur. .
Negativ ve kötülükler ile rating yapmaya alışmış birisi. Milette camur at, insanları çileden çıkart. Gelsin paralar !
Emre b de Galatasaraylı maalesef. Galatasaraylı olup ama Galatasaraylıkdan bir gramm nasip alamamış insanlar.
Emre bnin gsli oldugunu nerden cikardin

eminmisin ?

Emre Belözoğlu Galatasaray'da oynarken Fenerbahçe'ye küfrediyor. (05.16'da)

Hasan Şaş, Hakan Şükür gibi abileri Emre için bizde oynarken bile fenerli olduğunu söylüyor, hatta bir ara video filan vardı futbola nasıl başladığı, hangi takımı tuttuğu ile ilgili.

Hırslı, her zaman kazanmak isteyen, saha içinde sinirlerine özellikle ağzına hakim olamayan bir tosunun böyle ifadeler kullanmasının bir önemi yok. Aziz de severim böyle feneri dememiş miydi?

Hasan Şaş, Hakan Şükür gibi abileri Emre için bizde oynarken bile fenerli olduğunu söylüyor, hatta bir ara video filan vardı futbola nasıl başladığı, hangi takımı tuttuğu ile ilgili.

Hırslı, her zaman kazanmak isteyen, saha içinde sinirlerine özellikle ağzına hakim olamayan bir tosunun böyle ifadeler kullanmasının bir önemi yok. Aziz de severim böyle feneri dememiş miydi?

hakan sükür fenerli oldugunu bilmiyordum söyledi daha gecenlerde.
hemde canli yayinda yani.

hakan sükür fenerli oldugunu bilmiyordum söyledi daha gecenlerde.
hemde canli yayinda yani.

Bahsettiğin Kral değil, Hakan Ünsal'dı galiba. Ben de izlemiştim o programı. Emre'nin en yakın arkadaşlarından biridir Hakan Ünsal. Dedikleri doğrudur yani.

Emre'nin eskiden fb'li olduğunu söyleyenler de Emre'nin yıpranmasını istemeyenlerdir. Bülent Korkmaz falan.

Hakan Şükür fb'li falan değil ya. O nerden çıktı? :)

Galatasaray'lılığı en son sorgulanacak adamdır Kral.

Emre fenerli olsa bile bizdeki basarilarindan sonra Galatasaray'li olmustur bence.

Hakan balta bize gelmeden once bjk'li oldugunu söyluyordu simdi fanatik galatasarayli

Emre fenerli olsa bile bizdeki basarilarindan sonra Galatasaray'li olmustur bence.

Hakan balta bize gelmeden once bjk'li oldugunu söyluyordu simdi fanatik galatasarayli
Burak'ın bile bize geldikten sonra Galatasaray'lı olduğu söyleniyor. Sinan Engin söylemişti sanırım "Burak çocukken bjk'liydi, ama şuanda Galatasaray'da farklı duygular yaşıyor" diye.

Burak'ın bile bize geldikten sonra Galatasaray'lı olduğu söyleniyor. Sinan Engin söylemişti sanırım "Burak çocukken bjk'liydi, ama şuanda Galatasaray'da farklı duygular yaşıyor" diye.

Dogrudur.
Kariyerinin en iyi dönemini bizde gecirdi (cl ceyrek finali,cl de 8 gol).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt