Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu cüce neden bu kadar nefret ediyor bizden beyler? Üzülüyorum bak.

Babası kim acaba? Sanırım Galatasaraylı.. :red:

Sebebi armada artık ağlama da doruk yapıyor.

Kapattım zaten kanalı biri Gomez'i alıyormuş biri Nani, RVP'yi alıyormuş. Ulan Gomez gibi adamı sayıyorsan aynı yaşta ve aynı milli takımda hemen hemen aynı bölgede 2 kat fazla forma giymiş Podolski'yi de sayacaksın Tolga'cık.

o kel lavuk her lafı ibrahimoviç korku salmış bunları spor yorumcusu olmuş tipe bak sokakta zor yürüyen tipler

Bu mal da hamza hocaya saygısızlık yapıldı diyor biri de mancini ye saygısızlık yapıldı diyor :D

Çakma Ahmet hangi takımlı bjk mi?

Ulan bu pigme keltosun amacı ne lan.Her hafta her hafta bizim üzerimize oynuyor.Tam bir mal gerizekalı.Soru soruyor cevabını almadan araya giriyor.Ahmet çakar çakması denyo.

Bu Tolga Alpaslan denen zat, tam ıslak odunla dövülmesi gereken bir tip. Dinlenip dinlenip döveceksin.

26b68ab65e1a1eb2b3207e792d17f881_400x400.jpeg

Abdulkerim'i anlarim eski futbolcu ama digerleri kim , Oguz Altay kim ultraslan'in baskani yorumcu olmus.

Tolga Alpaslan sonuna kadar hakli, bunu zaten burda ben aylar öncesi yazdim. Galatasaray taraftari resmen kandiriliyor, uyutuluyor. Dursun baskan olmadan önce Ibra'yi atti ortaya, transfer sezonunun sonuna kadar uyuttu taraftari yalanlamayarak ki diger yapilmayan transferler ve eksikler hatirlanmasin diye.

Haftaya lig basliyor, hala Ibra. Allah akil fikir versin. Bu kulüp Sneijder ile uzatmiyor indirime gitmiyor diye siz de Ibra'yi bekliyorsunuz.

Ciddi sekilde soruyorum, harbi egitim seviyesi ne durumda Türkiye'de..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt