Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz alışsanız güzel olurdu aslında

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin: "Derbiyi farklı şekilde kaybetsek dahi istifa etmeyiz."
Nasuhi Sezgin: "Gelecek yıl kadroyu biraz gençleştirerek yolumuza devam edeceğiz ama 1-2 yıldız transferi de olabilir." (Beyaz TV)

Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin: "Derbiyi farklı şekilde kaybetsek dahi istifa etmeyiz."
Nasuhi Sezgin: "Gelecek yıl kadroyu biraz gençleştirerek yolumuza devam edeceğiz ama 1-2 yıldız transferi de olabilir." (Beyaz TV)

Tövbe tövbe....

Daha 2 hafta önce dedim. Bu kadro böyle devam eder gelecek sene. 1-2 vasat oyuncu alınıp yolumuza yani rezilliğe devam. Dursun eğer cidden fener ajanı falansan harbi kutlamak gerekir. Aziz bile böyle sıçamazdı ağzımıza...

ulan ertem senin boşbakanın senin gibi yalakalar sayesinde ülke bu halde gelmiş burda korkmuyoruz ayağı yapıyosun stüdyo da balon patlasa hepiniz altınıza sıçarsınız

ulan bu tipitipleri nereden bulup getiriyolar,tipe bak ayküm 143 diyor dursun bilezikci degildir diyor utanc kaynagi keko

Tum camiamiz ile dalga geciyorlar. Dursun baskana tesekkur.

Son düzenleme:
Çakar gezindi ve çıktı.
Nerde akıl kiti var hepsi bizde yemin ederim.
Sen bunları niye ciddiye alıp açıklama yapiyon 1.
2.si yapacaksan sert bi açıklama yap kendince espriler turetmeye calisma sonra böyle madara ederler seni.
143 zafer olarak ben hayatta unutmam bu adamı bu arada :D

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Çakar Zafer Şener'i resmen hoplattı :)

Ahmet Çakar'a kesinlikle dava açmalı. Billur geçtiler koskoca adamla :red:

60 yasinda dedeyle kedinin fareyle oynadigi gibi oynadilar hehehe,be mal madem cevap veremecen niye baglaniyon,puhahh bi de ayküm 143 anam bana aykü testi yaptirdi diyor,aga bu tipler baskan seciyor rezalet yaw

Dünkü kongreden sonra iyi oldu, beter olsun bu baron bozuntuları.. Verdiği röportaj tamamen fiyasko bu Zafer Şenerin, benim İQ'üm 143, küçükken annem ölçtürdü ne demek yahu....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt