Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk filmde ben de güldüm eglendim falan da ondan sonra gelen filmler pek sarmadi. Hele hele o survivor filmi cok zorlama geldi, kücük kuzenim izlemek istedi mecburen eslik ettim bende yoksa hayatta gitmezdim filme :D Ama hala gise rekorlari kiriyormus sanirim ilginc, bu gidisle dördüncüsü de cikar besincisi de ne de olsa izleyen cok.

Herkes muhtemelen yine iyi bir olay bekliyor. Bence o survivor filminden sonra yinede sikintili. Bu sefer bukadar gise yapamayabilir. Komik sahneleri vardi, ama artik bitsin de gidelim, moduna girmisdik.
Sahan´in daha önce recep ivedik karakterini bir programinda canlandiriyordu, orada daha komikdi bence. ^^ Oradan alip sonra filmini cekdiler recebin.

Herkes muhtemelen yine iyi bir olay bekliyor. Bence o survivor filminden sonra yinede sikintili. Bu sefer bukadar gise yapamayabilir. Komik sahneleri vardi, ama artik bitsin de gidelim, moduna girmisdik.
Sahan´in daha önce recep ivedik karakterini bir programinda canlandiriyordu, orada daha komikdi bence. ^^ Oradan alip sonra filmini cekdiler recebin.

şahanın zirvesidir o program bir ton tiplemesi skeci var hepsi efso hala açar izlerim :D

recep ivedik
berkut
dünyanın en zengin adamı
metro politan hunter
doktor aşk

Son düzenleme:
Küfürden hoşlanmam olarak algılayabilir miyiz bu mesajını?

Evet küfür sevmem. Normal bir günümde de hic bir sekilde kullanmam. Olay futbol olunca isler degisiyor, insan istedigi kadar kontrollü olsun sakin olsun buz adam olsun ama belirli bir zaman sonra dayanamiyorsun mutalaka küfüre bas vuruyorsun.

Güncel örnek olarak Besiktas macini verebilirim. Kendimden gectim resmen.

Mesela küfür iceren tezahuratlari da hic sevmem hatta yapilmasini dogru da bulmam.

Son düzenleme:
Evet küfür sevmem. Normal bir günümde de hic bir sekilde kullanmam. Olay futbol olunca isler degisiyor, insan istedigi kadar kontrollü olsun sakin olsun buz adam olsun ama belirli bir zaman sonra dayanamiyorsun mutalaka küfüre bas vuruyorsun.

Güncel örnek olarak Besiktas macini verebilirim. Kendimden gectim resmen.

Mesela küfür iceren tezahuratlari da hic sevmem hatta yapilmasini dogru da bulmam.

küfür etmek hoş bir hadise değil lakin bazılarına yakışıyor behzat Ç, Kuzey Tekinoğlu, Kerim Zengin :asd:

herkese yakışmaz lakin sen ben etsek hoş durmaz :)

Arsenal yarin TT Arena da olacakmis Beyaz TV ye gore.

Arsenal? Ne alaka ?

Ertem'in yine laf oyunu gibi geldi. Arsenal okulu mu ne yeni acildi onlar olabilir

Arsenal'in 18:30 da maçı var EPL'de ne Arenası. :D

Işınlanma methodu ile mi maça çıkacaklar acaba.

Ertem Milli takim kadrosunu sayarken Ismail KOYBASI dedi sonra düzeltti...:D gerizekali ya :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt