Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapelerde azizin köpeği olduğu ortaya çıkan bütün çoçukları fenerli olan ahmed çakarı hocayı eleştiriyor diye destekleyecek kadar düşmeyin..

tapelerde azizin köpeği olduğu ortaya çıkan bütün çoçukları fenerli olan ahmed çakarı hocayı eleştiriyor diye destekleyecek kadar düşmeyin..

Çakar beni ilgilendirmez de Terim eleştiriden fazlasını hakediyor. Hele JOR'a yaptığı terbiyesizliği hiç unutmam.

Ahmet Cakar 'Tümer ve Arda yumruklasti' derken Sinan Engin öbür taraftan 'söyleme söyleme söyleme' isareti yaparken kamera kendisine yöneldi.

Simdi de Ertem kavga fln olmadi, Arda beyfendi diyip duruyor.

Bosuna mi evlatci diyoruz biz? Futbolcuya bak lan, yumruklasiyor hocasiyla.

Bu Cakar'in yaptigi serefsizliktir. Elestirirsin ama bu nedir mahale karisi falan...

Ulan bu Cakar kendini ne saniyor arkadas?!

Çakar beni ilgilendirmez de Terim eleştiriden fazlasını hakediyor. Hele JOR'a yaptığı terbiyesizliği hiç unutmam.

olabilir, ancak hakkı gasp edilerek son derece yakışıksız şekilde gönderilmiş bir hocanın dönme arzusuna laf edemem. yanlıştır açıklamaları doğrudur ama duygusal açıklamalar olarak görüyorum, oda şuan yoğun baskı altında milli takımda devam edebilmesi herkes için daha iyi olur şu süreçte..

Ahmet Cakar 'Tümer ve Arda yumruklasti' derken Sinan Engin öbür taraftan 'söyleme söyleme söyleme' isareti yaparken kamera kendisine yöneldi.

Simdi de Ertem kavga fln olmadi, Arda beyfendi diyip duruyor.

Bosuna mi evlatci diyoruz biz? Futbolcuya bak lan, yumruklasiyor hocasiyla.

Tümer hocası değil ki. Terim'in yancısı olarak oraya dikilmiş piyon. Üstelik iddiaya göre yumruklaşan Burak, Arda değil. Sebebi de Tümer'in kamptaki herşeyi Terim'e jurnallemesi ve Şansal'a haber olarak sızdırması diyorlar.

Ahmet Çakar denilen terbiyesiz seviyesiz herif. Senin o yavşak yavşak sırıtışını bir tarafına monte edecekler haberin yok.

olabilir, ancak hakkı gasp edilerek son derece yakışıksız şekilde gönderilmiş bir hocanın dönme arzusuna laf edemem. yanlıştır açıklamaları doğrudur ama duygusal açıklamalar olarak görüyorum, oda şuan yoğun baskı altında milli takımda devam edebilmesi herkes için daha iyi olur şu süreçte..

Keşke O da Şenol Güneş gibi Kore filan gibi uzak bir yere gitse. ABD'de olur. Kendisini iyi hatırlayalım. Her geçen gün zihnimize iğrenç jest ve mimikleri, medya mensuplarına karşı sonradan görme tutumu ve mafya babası vari tavırları kazanıyor. Ben kendisini UEFA finalinden sonra elini havaya kaldırıp Tanrı'ya şükreden o daha ılımlı Terim'i hatırlamak istiyorum. Kendisini tanrı sanan Terim'i değil.

Ertem kadar sıvacısı bu dunyaya gelmedi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her hafta Galatasaray'a agizi kopurerek hakaretler eden Cakar'a sadece FT'e laf sokuyor diye helal olsun diyenler nasil bir Galatasaray'lilik anlayisidir? Kusura bakmayin biraz agir olmus olabilir ama begenirsin begenmezsin Galatasaray'a en cok katkida bulunmus FT'i boyle Aziz'in itlerine yem edecek degiliz. FT camiamizin efsanesidir aksi dahi tartisilmaz. Eger 4 yildizin , Avrupa kupan var diye gururlaniyorsan bunun bas aktorlerinden biri FT'dir. Hadi kendisine saygi duymuyorsunuz bari Galatasaray'imiza bulundugu katkilara saygi duyun.

Son düzenleme:
Bu cakar benim midemi bulandiriyor. Boyle icten pazarlikli , reyting ugruna herkesi acimasizca karalayan adami ne diye izliyorum bende bilmiyorum. Gerci ben daha cok Rok ve Sinan icin izliyorum. Bu amo'dan tiksiniyorum

Fatih Terim mi Arda Turan mı ? Hangisi sayın cumhurbaskanimizin daha buyuk kankası ise o kazanır bu kapışmayı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçek gsliler olarak evlatlarımız Arda, Burak ve kaptanımız Selçuk'un arkasındayız. Maganda kılıklı t.d. müsvettesi kıro herif derhal kovulmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt