Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda ego yapiyor diye catliyorsunuz. Ulan senin taraftarin mahallede yetismis diye, sürekli oyuncusuna asagadan bakarsa, o da birgün gider Barcelona´ya, böyle havali bir sekilde oturur o koltuga.

Aynen cok dogru bir tespit. Ne ekersen onu bicersin hesabi ama tabi tamamen suclu taraftar demek yanlis olur. Katkisi var diyebiliriz.

Aynen cok dogru bir tespit. Ne ekersen onu bicersin hesabi ama tabi tamamen suclu taraftar demek yanlis olur. Katkisi var diyebiliriz.

Insanlar etrafinin sonucudur. Ulan burada bile her ikinci sahis sanki padisah soyundan geliyormus gibi yorumlar yaparken, arda nin egosu batiyor. Arda´nin da karakteri müsat tabi, kendine yedirmiyor bazi seyleri.

programda yaptığı tek güzel hareket bu malların çektiği filmi iplemeyip telefonuyla oynaması oldu!

Izlanda macini kazanalim, sonra Arda yeniden cagrilir milli takima ve biter bu polemik umarim.

Terim'in Arda'yı çağırmaması bana göre yanlışl bir karar ama kimsenin milli takımı düşündüğü filan yok Arda'yı programa çağırıp yalvarmak nasıl karakter örneğidir anlamış değilim.

Izlanda macini kazanalim, sonra Arda yeniden cagrilir milli takima ve biter bu polemik umarim.

Umarım kazanırız.

Ama sağlam bir karaktere sahip olsa Terim ve ülkedeki düzen bu kadar bozuk olmasa şu programdan sonra Arda'yı kimse milli takıma almazdı almaması da gerekirdi.

Terim arda Turan'i milli takima alirsa veya geri vites yaparsa diyelim ne saygim kalir kendisine nede Sevgim

Sabote edenlerin milli takimda isi yok

Isterse dunyanin en iyi futbolcusu olsun

Arda'yi yalaya yalaya bitiremdiler su programda. Niyetleri belli.

Umarim Terim geri vites yapmaz ve almaz Arda'yi. Saygim ve sevgim azalmisti Terim'e karsi ama bu olayda dik durusuna devam ederse saygim büyür.

Ayi geri vites yapmamisti milli takim kariyeri bitti,Arda ise devamli R halinde yakinda ozurde dileyecektir.

Fener'le Besiktas'in oyuncularini yaladigi kadar bi bizim oyunculari yalamadi yalaka herif.

Terim'i gram tanıyorsam bu tipsiz özür dilemeden sittin sene tekrar takıma almaz. Adamdaki tripleri görüyorsunuz:D İspanyolca konuşmuyorum falan. Cahilliğin sınırı yok. Sen İspanyolcayı İspanya için değil ki hem kendin hem kişisel gelişimin için öğreneceksin. Luis Enrique'nin direk sana taktik vermesiyle arada tercüman kullanması bir olur mu? Sonra yabancı hocalar tutmuyor. Tabi tutmaz anasını satayım adam seni ateşleyici bişey söyleyecek belki adam tercüman Mert'e söylüyor Mert sana söylüyor. Milyon euro kazanan adamlar istese 1 sene de çatır çatır ingilizce konuşurlar ama yok yani. Cahil kelimesinin sözlükteki karşılığı bu futbolcular. Basketçiler falan mesela daha farklı.

milli takım maçları kazanmaya devam ederse arda geri vites yapıp terim'den özür dileyecek tersi durumda terim geri vites yapmaz bırakır milli takımı.

7dfa0c2e1339db3fc4ad02d214296f63.jpg

Bu Sinan Engin hangi dünya'da yasiyor arkadas? Türk milletini aptal yerine koyuyor net bir sekilde.

'Ortada birsey yokmus, olsa zaten Terim de söylerdi, bak Arda da diyor yokmus birsey'

He canim yok, bize yedik mal.

Umarım kazanırız.

Ama sağlam bir karaktere sahip olsa Terim ve ülkedeki düzen bu kadar bozuk olmasa şu programdan sonra Arda'yı kimse milli takıma almazdı almaması da gerekirdi.

Neden, ne sakincasi var bu programin ? Arda tersi bir laf etmedi. Enes Kanter bunun yaptiginin bin katini yapdi, yinede herkes dönmesini istedi zamaninda...

Bunun bozuk düzen ile alakasi yok. Türkiye Milli Takimi Barcelona´li bir yildizini kesemez. Kac topcu gönderdik oraya. Milli menfaatin üzerinde degildir, bazi kavgalar.

Son düzenleme:
milli takım maçları kazanmaya devam ederse arda geri vites yapıp terim'den özür dileyecek tersi durumda terim geri vites yapmaz bırakır milli takımı.

Milli Takım son 6 maçın 5ini kazanamadı.
Devam ederse ne demek?
Ft önümüzde şu kadar maç var der devam eder.
Ardaya gelince bu saatten sonra alınırsa faydadan çok zararı olur.
Birkere benim anlamadığım birşey var. Burak'ta alınmıyor niye bu kadar polemik olmuyor sonuçta o da alternatifsiz şu an. Cenk fln. demeyin ltf. Burak bunları donunda sallar.
Selçuku Gökhanı form durumundan anlarım ama Burak hiç polemiğe girmedi.
Röpörtajına baktım eyvallah çekti...

P9

Son düzenleme:
Ben diyorum abi bizdeki böyle şaklabanlar en masum, sakin insanı bile ego manyağına çevirir. Ertem, Sinan'lar oldukça azıcık başarılı, sözü geçen insanlar egoları tavan yapıyor. Ülke de her alanda böyle her söylenene eyvallah diyen, seni ayakta karşılayan, ayaklarına kapanan, eteğini öpen bir kesim olunca insanda herşeyi en iyi ben bilirim egosu yerleşmesi normaldir

Neden, ne sakincasi var bu programin ? Arda tersi bir laf etmedi. Enes Kanter bunun yaptiginin bin katini yapdi, yinede herkes dönmesini istedi zamaninda...

Bunun bozuk düzen ile alakasi yok. Türkiye Milli Takimi Barcelona´li bir yildizini kesemez. Kac topcu gönderdik oraya. Milli menfaatin üzerinde degildir, bazi kavgalar.
Keser ya hangi dünyada yasiyorsun sen. Disiplinsizlik yapti ise kesersin, kimin nerde oynadigi önemli olmaz.

Aksini de bosuna savunma lütfen, bu heryerde böyledir.

6 ay oynamadigi halde cagiriliyordu. Demek ki birseyler olmus ki Terim cagirmiyor.

Barcelona ile ne alakasi var? Böyle diye diye simariyorlar, profesyonellik kalmiyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Milli Takım son 6 maçın 5ini kazanamadı.
Devam ederse ne demek?
Ft önümüzde şu kadar maç var der devam eder.
Ardaya gelince bu saatten sonra alınırsa faydadan çok zararı olur.
Birkere benim anlamadığım birşey var. Burak'ta alınmıyor niye bu kadar polemik olmuyor sonuçta o da alternatifsiz şu an. Cenk fln. demeyin ltf. Burak bunları donunda sallar.
Selçuku Gökhanı form durumundan anlarım ama Burak hiç polemiğe girmedi.
Röpörtajına baktım eyvallah çekti...

P9

adamda karakter var ilk olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt