Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ROK : " İzlanda teknik direktörü bizden daha az para kazanıyordur. Peki ya Fatih Terim?"

Parayi terim zorla mi aldi kardesim

Makatiniz yemiyor federasyona giydirmeye ft'ye gitdiriyorsunuz para konusunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

yılların sıvacısı ertem bile terime sallıyor. daha düne kadar el pençe olanlar ilk fırsatta sözde imparatoru yaka paça indirmeye çalışıyor :D

Fatih Terim cidden mal. Konusurken bile saga sola bakiyor, yere bakiyor. Adamlarin yuzune bakacak kdar yuzu yok

Sinan Engin şu an Erman'a atar yaptı.

Erman da açıkça Terim yalakalığı yapıyor şaka maka.

Bunlar da Arda yalakası.

Bu Sinan kime atarlaniyor boyle Telegol'e mi?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omeri ne elestiriyorlar bee :D

Valla bu Ömer'in şeyinde boncuk mu var bilmiyorum.Herkes adam gibi tek stoperimiz diyodu.Valla şu iki maçtaki adam en iyi stoperimizse şu yediğimiz gol sayısı iyi yine.Bildiğin amatör topçudan farkı yok.Her üç hamlesinden ikisini amatör stoper yapmaz

Son düzenleme:
Valla bu Ömer'in şeyinde boncuk mu var bilmiyorum.Herkes adam gibi tek stoperimiz diyodu.Valla şu iki maçtaki adam en iyi stoperimizse şu yediğimiz gol sayısı iyi yine.Bildiğin amatör topçudan farkı yok.Her 3 hamlesinden ikisini amatör stoper yapmaz

cozemiyorum ben bu isi adamin degeri 20 milyon euro daha mart ayinda arsenal ve unitedden teklif aldi bu adam nasil banko oynuyor bundesliga da akil mantik isi degil .
Ben yillardir bir bu birde mevlutu anlamadim

cozemiyorum ben bu isi adamin degeri 20 milyon euro daha mart ayinda arsenal ve unitedden teklif aldi bu adam nasil banko oynuyor bundesliga da akil mantik isi degil .
Ben yillardir bir bu birde mevlutu anlamadim

Serdar Aziz bile şundan iyi türk stoper olarak :D yaptığı hataları ben sayamadım.Buna 2-3 milyondan fazla veren varsa gitsin göz doktoruna tedavi olsun.Chedjouyla hangisi daha bomba diye kıyas yapabileceğimiz ender stoperlerden birisi

ertem ve rasim terime boyle saygisizca salliyorsa yukaridan onay almislar demektir.

hey gidi imparator ,bizi bu sıvacı dalkavuklar sürüsü için sattın şimdi de onlar seni satıyor. ne demişler eden bulur

En dogrusunu konusan Engin Verel be, helal olsun.

Hayal satmayin, iyi takim fln degiliz diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt