Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunu da söyleyeyim TV dünyasinin da iki yüzlügü bu. Iki haftadir, Gomis´i bir hayvana benzeten, insan disi oldugunu ifade eden ifadeler var... Aslinda sürekli irkcilik yapiyor, ama hobite patladi.

36 yasinda bir herif la. Simdide ''Beyaz tv'ye baglanacam'' tweetinide silmis. Adam napacagani sasirdi ya la.

Sunu da söyleyeyim TV dünyasinin da iki yüzlügü bu. Iki haftadir, Gomis´i bir hayvana benzeten, insan disi oldugunu ifade eden ifadeler var... Aslinda sürekli irkcilik yapiyor, ama hobite patladi.
Adama panter gibi aslan gibi benzetmeler ırkçılığa girmez ki.
Her hayvan benzetmesi ırkçılık olmaz.

Yuh 35 yasinda miymis. 25 falan derdim ben en fazla.

Adama panter gibi aslan gibi benzetmeler ırkçılığa girmez ki.
Her hayvan benzetmesi ırkçılık olmaz.

Bu tamamen algi meselesi, maymun irkciliga giriryorsa, senjilerin maymuna benzedigini ima etmektir. Senjilere maymun denilmesi, hakaret olarak cok kullanilmistir evrenseldir. Ancak senjilerin köle edilmesi, katledilmesinin arkasinda, hayvanlara benzetilmesi yatiyor genel anlamda... Türkiye´de senjilere karsi bu irkcilik cok yapiliyor, ama kimse aldirmiyor. Komik buluyor herkes.

Benzeri Nihat Dogan´a da yapildi. Zamaninda "Tecavüz diye birsey yok, tippen imkansiz, tecavüz olan istiyordur" gibi bir aciklama yapan Ahmet Cakar, paramparca etmisti nihati.

hqdefault.jpg

Su an izliyorum. Hoca cok büyük Adam.

Asil pic Ertem ha, cok sinsi. Hem yapiciymis gibi duruyor, ama herkese gazi veren o arka planda.

Hala tweet atıyor. Olayın vahametini anlamamış bu Irkçı, açıkçası çok kötü yapacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt