Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolda fetö operasyonu başladı diyorlar. Bizimkini de alsalar bari Mayısı beklemesek boşuna

Edit: Herhangi bir suç örgütüne üye olup hizmet edecek kapasite yok gerçi sanmıyorum alınacağını.
bu kadar iyi kadro kuran başkanının terör örgütü bağlantısı ile tutuklanmasını istemek...
ne diyeyim
ne diyeyim
SUSTUM

Burada bazıları A.Çakar'ı falan övüyor ya yazık diyorum. Bu herif Metin Oktay gibi adama "alkolik" demiş birisi.

Teee 1 seneyi aşkın zaman önce attığı twit yüzünden babasına bile şerefsiz diyecek kadar güç zehirlenmesi yaşıyor kendisi.

Rasim fetöcü değil diyordu.
Gülen'e mektup yazan biri tabiki bilir kimlerin onlardan olduğu.

Açın reklamdan sonra. Bütün beşiktaşlıların ruh halini yansıtıyor şuan program. Nasıl eleştirsem diye düşünüyorlar bizi :D

Beyaz TV´yi her actigimda, Sinan Engin stüdyodaki adamlari uyariyor, teker teker konusulsun, seyirci anliyamiyor, cok gürültü oldugu icin, izlemeyip kapatiyor diye... Ama harbiden program boyunca Rasim hic susmuyor... Kim konusursa konussun, en hafif tabir ile ya garip sesler cikartarak sesler cikartiyor, yada onayladigini, yada itiarzini kommente ederek, konusuna eslik ediyor. Onun disinda zaten sürekli bagriyor.

Ahmet Cakar fizik olarak yine forma gelmis. Fazla statikti son yillarda.

1ed7cb280c308da126ec41c96425c5b8.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Yayınlanmadan önce o reklamı izleyip onay veren kişiyi veya kişileri tebrik etmek lazım.

Bunlarda yabancı sınırlamasını eleştirmeye başlamış. Sinan ve Ertem talimatı almış.

uzun adam 2019daki baskanlık seciminden önce kendi aleyhine olacak hicbirseye müdahil olmaz özellikle futbolda

Talimata gerek yok ki. Bunlar kendileri için eleştiriyorlar. Hangi yabancı bu malları tanıyor? Hangi yabancı bunların dediğini dikkate alıpta abi,kardeş,ahbap ilişkisine giriyor?

Almancı tayfayı bile eleştiriyorlar Türkçe neden konuşmuyorlar diye,ama asıl kaşıntıları bunları neden takmadıkları!

Bu Sinan Engin denilen organizma, ortalıkta ne kadar ünlü isim var onların önünden ve arkasından yemek için oksijen soluyor yeminle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt