Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tosic > Serdardan iyiymiş.
Atiba,Medel,Tolgay,Oğuzhan > Fernando ve Ndiayeden iyiymiş hepsi.
Quaresma bütün kanatlarımızdan iyiymiş hatta feghouli+rodriguez bir q7 etmezmiş.
Talisca zaten efsaneymiş. Bizde olsa Gomise çok gol attırırmış. Şuan 5 maç 7 gol haberi yok dangalakların.
Babel Belhandadan kat kat iyiymiş tartışılmaz.
Cenk>Gomisden iyiymiş. Negredoyla belki kıyaslanırmış.

Bunlar harbi mal ya tineri çekmişler çıkmışlar programa. En çokta şunları öttürelim bu sezon. İçerde dışarda hadlerini bildirelim eskisi gibi. Yalaka herifler.

Bjklilerin götü fena kalkmış ben bu kadar çok uçtuklarını görmedim daha önce.

Ciddi ciddi bunları söylediler mi HAHAHAHAHA

Erman Toroğlu'ndan sonra kim izliyor bunları? Geçen sene goygoydan millet izlerdi; takım kötüydü tabi.. Şimdi takım iyi oynuyor futbol konuşuluyor, artık kim izler bunları?

Ciddi ciddi bunları söylediler mi HAHAHAHAHA

Erman Toroğlu'ndan sonra kim izliyor bunları? Geçen sene goygoydan millet izlerdi; takım kötüydü tabi.. Şimdi takım iyi oynuyor futbol konuşuluyor, artık kim izler bunları?

Kanalları gezerken rastladım da çok komik geldi cidden. Saçmalıyolar ne yapacaklarını şaşırmışlar. Bugün biraz rıdvanı izledim o daha fena neler diyor neler.

Sinan Engin(00.27)
-Bugün hakemden hiç bir Kasımpaşalı memnun değildir. Hoca memnun değildir. Sorsunlar bakalım. 1 kişi memnunum desin bir daha Tv'ye çıkmam.

Ertem Şener(00.28)

-Hocaya sormuşlar. "Hakem konusunda bir sorun yok" demiş.

----------------------

Sinan Engin: Medel, Fernando'dan iyi. İnter'de oynamış. Medel iyi.

Güzel güzel bizi ne kadar küçültür diğerlerini ne kadar büyütürlerse hayal kırıklıkları da o kadar büyük olacak.

Belhanda'nin solda oynadigini iddia ediyorlar,futboldan bu kadar uzaklar yani

Fernandoya inatla fernandao diyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamlar futboldan gram anlamıyor. İzleyecekseniz roklu çakarlı programı eğlence programı gözüyle izleyin.

Şimdi de Adebayor, Gomisten daha iyi diyor.

Eğlenmek için izleyeceksiniz bunları, mantık ararsanız bulamazsınız.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesin yargı içeren cümleler kuramasalar bu kadar antipatik olmazlar. ben adebayoru daha çok beğeniyorum dersin geçersin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bireysel olarak değerlendirip şu 7-3 daha iyi demek cahillik senede futbol yorumlayarak 1-2 Milyon TL para kazanan insanlar için.

Ndiaye-Fernando ikilisini Beşiktaş'ın planı ile nasıl değersiz görürsen, bizim planda da Atiba-Oğuzhan uymaz mesela.

Şunu göremeyen adam Quaresma abi Feghouli de iyi ama adam ağzına orta açıyor der işte.

Bu şovmenleri niye izliyorsunuz yav? Manyak mısınız? Adamların dünya futbolundan zerre haberleri yok, kahvede muhabbet yapar gibi futbol konuşuyorlar. Tüm amaç şov ve reyting. Az mantığınız varsa izlemezsiniz. Liverpool'un kadrosunu say desek 3 adam sayamayacak kadar cahil adamların programını izliyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herifler Galatasaray hakkında olumlu kelam ediyorsa eğer çok ciddi sıkıntı var demektir. Bizim göremediğimiz gözden kaçırdığımız bir şeyler var demektir. Yukarıda yazılanlar gibi kuduz köpek misali saldırıyorlarsa da doğru yoldayız demektir canınızı sıkmayın.

Hiç unutmam; 2013 yılı Ağustos ayında ilk lig maçımızı yapmışız ve Gaziantepspor'u çok da iyi oynayamadan 2-1 yenmişiz. Maç sonu program devam ederken bir anda Ahmet Çakar stüdyoya geliyor ve hemen Galatasaray'ı soruyorlar. O da diyor ki; "Galatasaray Şampi" :D Görülmemiş bir şekilde daha ligin ilk maçından bizi şampiyon ilan ediyor. İşte Galatasaray şöyle yaptı böyle yaptı muazzam oynadı Sneijder var Drogba var son 2 senenin şampiyonu falan filan yaladı yuttu sonra da bir anda bir duyum aldım dedi :) Milli Takım için Fatih Terim düşünülüyormuş ve büyük ölçüde de anlaşma sağlanmış dedi :) Hem Milli Takım hem de Galatasaray'ı çalıştıracak deniyor dedi. Sanki bir yerlerden talimat almış ve bunu canlı yayında bir şekilde usulüne göre kamuoyuna yedir denilmiş gibi önce tepkilerden korktuğu için Galatasaray'ı bir yaladı yuttu sonra da bir anda bir duyum aldım diye bu mevzuyu ortaya serdi. Hemen bir gün sonra Terim & Milli Takım haberleri iyice yayıldı ve resmiyete döküldü imzalar atıldı. Bir aya kalmadı hocamız da kendini antremanda kovdurdu :)

Yani demem o ki; Sakın ha bu programa iyi niyetle yaklaşayım falan demeyin hatta mümkünse açıp izlemeyin bile...

Bu herifler Galatasaray hakkında olumlu kelam ediyorsa eğer çok ciddi sıkıntı var demektir. Bizim göremediğimiz gözden kaçırdığımız bir şeyler var demektir. Yukarıda yazılanlar gibi kuduz köpek misali saldırıyorlarsa da doğru yoldayız demektir canınızı sıkmayın.

Hiç unutmam; 2013 yılı Ağustos ayında ilk lig maçımızı yapmışız ve Gaziantepspor'u çok da iyi oynayamadan 2-1 yenmişiz. Maç sonu program devam ederken bir anda Ahmet Çakar stüdyoya geliyor ve hemen Galatasaray'ı soruyorlar. O da diyor ki; "Galatasaray Şampi" :D Görülmemiş bir şekilde daha ligin ilk maçından bizi şampiyon ilan ediyor. İşte Galatasaray şöyle yaptı böyle yaptı muazzam oynadı Sneijder var Drogba var son 2 senenin şampiyonu falan filan yaladı yuttu sonra da bir anda bir duyum aldım dedi :) Milli Takım için Fatih Terim düşünülüyormuş ve büyük ölçüde de anlaşma sağlanmış dedi :) Hem Milli Takım hem de Galatasaray'ı çalıştıracak deniyor dedi. Sanki bir yerlerden talimat almış ve bunu canlı yayında bir şekilde usulüne göre kamuoyuna yedir denilmiş gibi önce tepkilerden korktuğu için Galatasaray'ı bir yaladı yuttu sonra da bir anda bir duyum aldım diye bu mevzuyu ortaya serdi. Hemen bir gün sonra Terim & Milli Takım haberleri iyice yayıldı ve resmiyete döküldü imzalar atıldı. Bir aya kalmadı hocamız da kendini antremanda kovdurdu :)

Yani demem o ki; Sakın ha bu programa iyi niyetle yaklaşayım falan demeyin hatta mümkünse açıp izlemeyin bile...

Teşekkürler baya bilgilendik sayenizde, biz gerizekalıyız ya kendimiz karar veremiyoruz neyi izleyip neyi izlemeyeceğimize.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt