Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rok gitti program bitti benim için zaten illa yayın yapmak istiyorlarsa youtube üzerinden canlı yapsınlar bir süre :D :D

5 hafta mi yoksa 5 program mi? 5 program ise (cumartesi,pazar) olmakla beraber sadece 2,5 haftalik ceza verilmis olur.

ha bu yüzsüz ertem kalkip cumartesi, pazar da 2,5 haftaligina derin futbol koyar programin adini. Para dini imani olan birinden hersey beklenir. SOYTARI.

rasim ozan kütahyalı yerine youmcu önerimde ceyhun yılmaz hem bu ekiple filmde oynamıştı hem televizyoncu hem galatasaraylı

Ceza beyaz futbola gelmis , derin futbolun yayin saatini gununu cezali beyaz futbol ile degistiremezler

ama pazartesi gunku derin futbola bir ceza gorunmuyor ,ki zaten eylem o programda yapilmadi , devam edeceklerdir

S.. Dursun, dick'i tutmalı, sikiyo şarkısı vs gayet normaldi demek ki RTÜK için.

Bu olaya verilen tepki nedense bana şunu hatırlatıyor;

YouTube

s.. , ta..k muhabbetine millet izliyordu bunları son olaylardan sonra artık bunları da yapamazlar.sadece futbol konuşsalar kim dinleyecek onları.kısacası mefta oldular artık diğer spor kanalları da bunları transfer etmez göt gibi ortada kaldılar hak ettiklerini yaşıyorlar iyi oldu.

Bu ekibin yaptığı Beyaz Futbol, Derin Futbol programlarını izleyen bir adamla futbol tartışmam ve onun futbol bilgisini küçümserim.

Yakında biter bence. Eski tadı yok, ROK falan da gitti zaten. Önceden 2'de falan biten program 1'de bitiyor, eski muhabbetler yok.

Melihsiz öksüz boynu bükük kaldılar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

No ROK
No Party...

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Arada sırada izliyordum açıkçası ama hiçbir zaman planlı şekilde izlemedim, hep burada başlığa denk geldikten sonra falan açmışımdır veya zap yaparken denk gelmişimdir. Tam olarak gıcık olup 2-3 dakika izlemeye bile tahammül edememeye başlamam gecenin bir vakti canlı yayında mangal yapıp yemeleriydi. Ulan hadi reklam, geyik vs bir sebepten ötürü yaptınız öyle bir görgüsüzlük bari yerken kameraya çektirmeyin. Türkiye'nin büyük çoğunluğu ayda 1 kilo kıyma harici et yiyemiyor, hakikaten olacak iş değildi o yaptıkları. Ve bugünkü tepkinin 100'de 1'i bile olmamıştı ki bence son olaydan daha vahim bir olaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt