Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: Beyaz Show
İnodnod doğru olacak heralde.
İnodnod doğru olacak heralde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yavuz Bingöl'e helal olsun.
Onu o duruma düşürenler utansın![]()
F.Acıbadem vardı Beyaz Show'da...
beyaz artık resmen fb propagandası yapmaya başladı.
o kadar engelsiz aslanlar avrupada şampiyon oldu medyada tık yoktu ama iki tane sponsor oyuncagı 2. olur adamlar yere göğe koyamaz.
Avrupa 2.si ve Türkiye Şampiyonu bir takımı çağırmanın neresi tuhaf ?
Her amatör branşta türkiye şampiyonu olan takımı çıkaramaz ! avrupa 2.si olmasından da üzerinde 1 ay gibi bir süre geçti..Kaldı ki şampiyonda olmadılar. Kendi taraftarından tepki çektiği için çıkartığını biliyoruz..
Hayatta herkezin bizim kadar fanatik olmasını bekliyemezsin Can.Bu senin için keşke olmasalardı dediğin durum olabilir ama,Türkiye için büyük bir başarı.
olay fanatiklik değil, çifte standart. O zaman bizde bir alt kupa da yarı final oynadık, bizimkileri de çıkartsın. 2-3 hafta önce beyaz GS forması giydi diye kendi taraftarlarından büyük tepki çekti bu yüzden çıkarttı onları. Yoksa kara kaşlarına kara gözlerine hayranlığından değil..
olay fanatiklik değil, çifte standart. O zaman bizde bir alt kupa da yarı final oynadık, bizimkileri de çıkartsın. 2-3 hafta önce beyaz GS forması giydi diye kendi taraftarlarından büyük tepki çekti bu yüzden çıkarttı onları. Yoksa kara kaşlarına kara gözlerine hayranlığından değil..
Engelsiz aslanlarımızı ve Bayan basletbol takımımızı da çıkartmıştı ama.Ona ne diyeceksin.
Özel olarak Işıl Albeni,GS Bayan Basketbol takımını ve Engelsiz Aslanlarımızı çıkarmıştı ne dicen çok merak ediyorum ?
Ben diyorum ki şampiyon olmak başka finale gelmek başka. Bu kızlar finalin üzerinden 1 ay geçmiş ve aldığı tepkilerden dolayı çıkartıyo. Şampiyon olsunlar çıkartsın, final oynadı arkasından bilmem kaç ay geçmiş çıkartıyo. Haa çıkartsın ona da lafım yok ama millete şirin gözükecem diye yediği küfürlerden sonra da yapmasın bunları..