yahu olacak şey değil senelerdir beklediğimiz stadda ilk avrupa maçına trabzon çıkıyor bizim taraftar olsun nolacak diyor.yemin ediyorum sabahtan beri kafayı yiyeceğim.adamlar forumlarında bize hakaret üzerine hakaret ediyor biz hala daha yok abisi yapmaz onlar öyle şey muhabbetindeyiz.bizim taraftardaki trabzon sempatisini de çözebilmiş değilim sadri şener açılış sonrası bize bir ton laf ediyor,selçuk transferi sonrası ilişkilerimizi dondurduk diyor,taraftarı forumlarda hem şikeci peşkeşçi diye itham ediyor bir de üzerine pişkin pişkin stadda oynamak istiyorlar.bizim taraftarda nolacak canım oynasın diyor.hayır zaten stad açıldı açılalı bizden başka herkes talip oldu devlet yaptı ya herkes elini kolunu sallaya sallaya gelip oynayabileceğini sanıyor.beleş stad sanki öyle görüyor herkes.hazır olimpiyat var inönü var türkiye yüzlerce stad var illa bizimkisinde oynanacak.olay bir maçlık kullanma meselesi değil adamlar oraya gelip benim mabedimde gövde gösterisi yapacak.sonra çıkıp bize her yer trabzon,stadın hakkını verdik,arenayı inlettik desibel rekoru kırdık muhabbetleri yapacaklar,o stadın tamamı bordo mavi olacak ve sizin içinize sinecek.neymiş kulübe bilet parası girsinmiş,olsunmuş, nolacakmış,trabzondan zarar gelmezmiş,büyüklük bizde kalsınmış. yapacağın büyüklük kupa alarak olur stad vermekle kim büyük oluyor.o maç bi arenada oynansın ondan sonra burda her resmi,her yazdıkları yazıyı paylaşayım ondan sonra görücem sizi.
ayrıca stadın yapılışında tribündeki demirden ışıklandırmasına,koltuklarından kamera açısına,reklam panosunun duruş açısına kadar ıncığından cıncığına her şeyine bin ton laf edenler trabzon gelip oynayınca tek tepki vermiyor ya esas ona sinir oluyorum.