Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Cevap: Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

50.000 trabzonlu gelecekse bence bir sorun yok... ama stadta büyük bosluklar olursa küfür ederim :D

büyük bir stadta bosluklar görünce tutamiyorum kendimi :D (igrenc görünüyor)

50.000 trabzonlu gelecekse bence bir sorun yok... ama stadta büyük bosluklar olursa küfür ederim :D

büyük bir stadta bosluklar görünce tutamiyorum kendimi :D (igrenc görünüyor)

Tik gibi birşey sanırım

Bizde Bilbao'nun stadında oynarız.

ultraslan dan daha temiz bırakırlar herhalde

oyunamalarinda hic bir sakinca gormuyorum hele 1 maclik ve avrupa maciysa.

Athletic Bilbao Maçı TT Arena'da Oynanacak! - Sayfa 12 - bordomavi.net | Forum

GS yAptırmadıki o stadı ödediğimiz vergilerle yapıldı. adamlar kendi yapsa etse tamam dicem ama bizimde cebimizden çıkan paralarla yaptırıldı o stat.

eğer Sadri başkan GS ile tüm ilişkileri dondurduk dediği için böyle düşünüyosan bi nebze haklısın.

ama sırf GS o statta onuyor diye o stadı istememek (artılarına rağmen) biraz garip geldi bana açıkcası.

Normal şartlar altında Ali Sami Yen, İnönü, Şükrü Saraçoğlu gibi statlarda oynanmasına kesinlikle sıcak bakmam. Ancak Türk Telekom Arena devletin yaptığı ve Galatasaray'a kiraladığı bi stat sadece. Yani öyle Galatasaray ile özdeşleştiğini felan düşünmüyorum şu anda. Umarım yönetim bu sefer Benfica maçından ders alıp bilet fiyatlarını ucuz tutar.

GS'nin bir kuruşu yok o stadda. Türkiye'nin her stadı bizim . iyi oldu arena sekizde olursa maç son sürat gelecez on dakka geç kalmaya razıyım. akustiği test edelim bakalım.

Galatasaray'ın tapulu malı değil orası.Senin,benim verdiğim vergilerle yapıldı.

Anlatabildim mi?

bıde su acıdan bak onların stadında fb macı dahıl tamamen dolmayan bı stadı bızım tıka basa doldurdugumuzu dusun ve onların yaratamıcagı atmosferı kendı stadlarında bızım yarattıgımızı dusun bu ıhtımallerı goz onune aldıgımızda ben GS taraftarı olsaydım stadımın verılmesını ıstemezdım ama ben ts taraftarı olarak bayıla bayıla ısterım orda oynamayı

bıde su acıdan bak onların stadında fb macı dahıl tamamen dolmayan bı stadı bızım tıka basa doldurdugumuzu dusun ve onların yaratamıcagı atmosferı kendı stadlarında bızım yarattıgımızı dusun bu ıhtımallerı goz onune aldıgımızda ben GS taraftarı olsaydım stadımın verılmesını ıstemezdım ama ben ts taraftarı olarak bayıla bayıla ısterım orda oynamayı

Evet stadımız bakımda.Bizde milyonlarca Türk insanının vermiş olduğu vergilerle yapılmış olan,Devlet'in yapmış olduğu herhangi bir stadda oynayacağız.

buyrun beyler sadece son sayfada yazılanlardan örnekler.oynasınlar tabi canım nolacak ki!!

zararını karşılayacaklarsa problem yok ama aksi halde oynamasınlar

yazık lan özeniyorlar:lol:

Stad bizim vergilerimizle yapıldı diyorsanız gelmeyin. :mad:

O bakış açsında bütün stadlar devletin, herkes gider diğerininkinde hak iddia eder. Bunu iyi bilin TS lu kardeşler.

Galatasaray o stad için Ali Sami Yen stadındaki üs kullanım hakkından vazgeçti. Ki bu stad bedelinden daha değerli birşey. Bilmeden yorum yapmayın, sinirimizi bozmayın. Deniz tarafına yeni stad yapacaksınız, şimdikinin üs kullanım hakkından vazgeçip, gelip onda "sizin hakkınız yok", deyip biz mi oynayalım? Var mı böyle yüzsüzlük? :mad:

Not: Stada gelebilecek x bir zarardan sorumlu olacağınızı da iyi bilin.

Orda maç yaptıktan sonra yada Sadri Şener yine ileri geri konuştuktan sonra yada Arena 'da Ts maçın ufacık bir olaydan sonra bugün stadı verelim diyenler sövecekler. O yüzden yönetim umarım hiçbir takıma izin vermez.

4669.jpg

Sol tarafı inceleyin sadece kim yaptırmış görün.

Milli maçlar da dahil olmak üzere TT Arena'da Galatasaray dışında bir takımın maç yapmasına, konser vb organizasyonlara sıcak bakmıyorum. Yeni bir stadyumun yeni zemini olduğunu da unutmamak lazım. gereğinden fazla maç yapılması uygun olmaz. Milli maç ta oynanacaksa verin Almanya-Hollanda-İspanya giti takımlara karşı o zaman amenna. Ama şimdiki hazırlık maçı...? Çok saçma. Gelsinler Muğla'da oynasınlar daha iyi...

Şöyle bir şey buldum:

Trabzonspor Gazetesi

SON DAKİKA: Ünal Aysal'ın da onayıyla Trabzonspor'un Athletic Bilbao maçı TT Arena'da oynanacak. Maç sonrası bakım masrafları dışında istenen ücret yok.

Ayrıca Kulubümüz bilet fiyatları ile yoğun uğraşıyor

YAP BAŞKAN BİLETLERİ UCUZ FULL DOLDURUP BASKININ KRALINI YAŞATALIM İSPANYOLLARA

Trabzonspor Gazetesi - Pinnwand | Facebook

#trabzonolimpiyata trend yapalım.

bugün 7 ağustos rövanş maçı 25 ağustosta.18 gün içinde o stadın zemini haydi haydi iyileştirilir.bunların hepsi bahane adamlar trabzonda kendi stadlarında baskı kuramıyor istanbulda daha çok seyirci potansiyeli var.arenada oynamak için zemin kötü muhabbeti yapıyorlar.

victorieux' Alıntı:
yahu olacak şey değil senelerdir beklediğimiz stadda ilk avrupa maçına trabzon çıkıyor bizim taraftar olsun nolacak diyor.yemin ediyorum sabahtan beri kafayı yiyeceğim.adamlar forumlarında bize hakaret üzerine hakaret ediyor biz hala daha yok abisi yapmaz onlar öyle şey muhabbetindeyiz.bizim taraftardaki trabzon sempatisini de çözebilmiş değilim sadri şener açılış sonrası bize bir ton laf ediyor,selçuk transferi sonrası ilişkilerimizi dondurduk diyor,taraftarı forumlarda hem şikeci peşkeşçi diye itham ediyor bir de üzerine pişkin pişkin stadda oynamak istiyorlar.bizim taraftarda nolacak canım oynasın diyor.hayır zaten stad açıldı açılalı bizden başka herkes talip oldu devlet yaptı ya herkes elini kolunu sallaya sallaya gelip oynayabileceğini sanıyor.beleş stad sanki öyle görüyor herkes.hazır olimpiyat var inönü var türkiye yüzlerce stad var illa bizimkisinde oynanacak.olay bir maçlık kullanma meselesi değil adamlar oraya gelip benim mabedimde gövde gösterisi yapacak.sonra çıkıp bize her yer trabzon,stadın hakkını verdik,arenayı inlettik desibel rekoru kırdık muhabbetleri yapacaklar,o stadın tamamı bordo mavi olacak ve sizin içinize sinecek.neymiş kulübe bilet parası girsinmiş,olsunmuş, nolacakmış,trabzondan zarar gelmezmiş,büyüklük bizde kalsınmış. yapacağın büyüklük kupa alarak olur stad vermekle kim büyük oluyor.o maç bi arenada oynansın ondan sonra burda her resmi,her yazdıkları yazıyı paylaşayım ondan sonra görücem sizi.

ayrıca stadın yapılışında tribündeki demirden ışıklandırmasına,koltuklarından kamera açısına,reklam panosunun duruş açısına kadar ıncığından cıncığına her şeyine bin ton laf edenler trabzon gelip oynayınca tek tepki vermiyor ya esas ona sinir oluyorum.

Aslantepe.biz sitesinden bir kullanıcının yorumu. Tamamen katılıyorum.

bunlar çok artist olmuşlar havalara girmişler

verilmemeli stad

Oynamasınlar!! Onlara heryer trabzon gidip Olimpiyatta oynasınlar Olimpiyat fazla bile o densizlere..

Geri
Üst Alt